Vélemény

Közmédia – egyszer ad, máskor elvesz

Álmodni sem merte, hogy mi lesz a gól után

Nem tagadom, dühös vagyok. Dühös vagyok, mert a közmédia újfent bizonyította, hogy az objektív, értéket és tehetséget hangsúlyozó szemléletmód helyett fontosabb, hogy hatásvadász megjegyzések révén generáljon. Mégpedig indulatot, feszültséget, kétséget – csupa olyat, amelyre napjaink magyar futballjának semmi, de tényleg semmi szüksége nincs.

Várda keserű

Mi történt veletek?   Fotó: dvsc.hu

Biztosan állítom, nem volt bunda a szombati Kisvárda-Loki foci mérkőzés. Onnan tudom, hogy több játékos is mondta vasárnap.

Az MLSZ esete a Felvidékkel

2008. november 1.

Alig egy hónap és újra labdarúgó mérkőzést játszik nemzeti válogatottunk. Szalaiék március 21-én Nagyszombatban „vendégszerepelnek”.

Manipulált manipuláció

Kik vannak a háttérben?

Megint a magyar focitól hangos a honi, de a nemzetközi sajtó is. Elsőfokú, tehát nem jogerős ítélet született egy csaknem hét esztendeje lezajlott manipulációs ügyben.

Idegen régió

Biztos tiszta?

Nem, nem tévedés a cím. Szerdán este egy külhoniakból álló női kézilabda együttes tagjainak fogalmuk sem volt arról, hogy akad egy város Magyarországon, ahol hamarosan majd azt a gépkocsit  gyártják, amelyikkel egyik játékosuk manapság furikázik.

A legkisebb sem számít

Ez kevésbé bosszantó

Olyannyira mérges vagyok, majd szétvet az ideg. Én bugyuta, bedőltem egy akciónak. Pedig soha, semmilyen körülmények között nem voltam és ezentúl pláne nem leszek hajlandó különböző vásárlásoknál pontokat, matricákat, meg egyéb marhaságokat gyűjteni.

Magyarország jobban teljesít?

Ételosztás Debrecenben

Egy társadalmi célúnak minősített, kormánykérkedő rádiós reklám ösztönzött számolgatásra. A közölni vágyó hatalom a hirdetés szlogenjéül a „Magyarország jobban teljesít”-et választotta.

Elfogadott és elutasított kérelmek

Illusztráció

Identitászavarban szenvedek. Nem tudom, hogy felvarrjam-e a sárga csillagot akkor, amikor keresztényi könyörületességért fordulok az illetékesekhez. 

Az a 2,7 százalék

Hóvégi számolgatás

A magyar kormány a nyugdíjakat 2019-ben 2,7 százalékkal kívánja emelni. Az emelés mértékét a nyugdíjak reálértékének megőrzésével indokolják.

Biztos tipp: reggeli Hírpercek

Miskolci lakótelep: ez is a szegénység egy formája

Élemedett korom ellenére könnyűzenében próbálok naprakész lenni, ezért a Petőfi rádiót hallgatom. A csatorna szellemiségében külön értékelem a honi tehetségek felkarolását. Nemcsak dalaikat játsszák, hanem előadóik időről-időre szóban is megnyilatkozhatnak.

Nem sikerült a bravúr

Lokiöröm  Fotó: dvsc.hu

Az OTP Bank Liga 15. fordulójában a bajnoki címvédő, Európa Ligában vitézkedő MOL VIDI FC látogatott a Nagyerdei Stadionba. A kevesebb, mint háromezer néző előtt lejátszott összecsapáson Herczeg András csapata minden követ megmozgatott azért, hogy feledtesse értékelhetetlen diósgyőri teljesítményét, ám a pontatlan befejezések megbosszulták magukat, és végül a fehérváriak Nego találatával mindhárom pontot elvitték Debrecenből.

A nagy piros „iksz”

A négy mentor

Hazánk egyik legnagyobb kereskedelmi tévéadóján immár nyolcadik éve sugározzák az USA-ból indult zenei tehetségkutató magyar változatát…legalábbis tehetségkutatónak indult.

Miért jó, hogy egyszerű feleség vagyok?

Egykori "villalakók". Roppant nehéz az életük

Az egyik kereskedelmi televízió, a nagy nézettségre való tekintettel, újabb évadot kezdett a gazdag és sikeres nőket bemutató valóságshow-jából.

Ki a sunyi?

Jól teszik, ha elbújnak

Az elmúlt évhez képest növekedett a közúti, ezen belül a halásos kimenetelű balesetek száma. A közlekedés biztonsága javítása érdekében a rendőrség megváltoztatta megfigyelési, ellenőrzési tevékenységét.

Loki: a nullánál is kevesebb (?)

Ez egy gól

Számomra szégyenteljes, szánalmas, szándék nélküli mérkőzést produkált a DVSC labdarúgó csapata szeptember 15-én, szombaton délután Újpesten.

Oldalak