Sport

Loki – Óvár: a kapusok estéje volt

Anca Giegerich remek formában volt  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler kézilabdázói péntek este a bronzérmes Mosonmagyaróvár alakulatát fogadták a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. Az első félidő szoros küzdelmét követően a második játékrészben a kapusteljesítményre támaszkodva a Vasutas biztos, 9 gólos győzelemmel hangolt a nemzeti ünnepre.

Ferencz Csaba és a kétnegyedes DEAC-gála

Valami nincs rendben a kispadon..  Fotó: DEAC

Szoros meccsnek ígérkezett, mégis két szélsőségesen eltérő félidőt hozott a szombat esti DEAC – Körmend kosárrangadó. Az alapján, amit az első két negyedben látott a hazai közönség, rémálmukban sem gondolták volna, hogy Ferencz Csaba egy pillanat alatt a visszájára fordítja. A rutinos körmendi megtette.

Válogatott cívis-sikerek

Vámos Petra is bizonyított válogatottként

Tény, hogy hazánk fővárosa, Budapest rendelkezik a legnagyobb merítési lehetőséggel az élsportolók utánpótlását illetően. A debreceniek azonban erre igyekeznek egyre intenzívebben rácáfolni.

Nehezen, de meglett: negyedszer is DEAC!

Drenovac 21 pontot dobott  Fotó: DEAC (Derencsényi István)

A DEAC élvonalbeli férfi kosarasai szombat este a Sopron KC együttesét fogadták az Oláh Gábor utcán. A több alapemberét nélkülöző Dzunics-alakulat a nagy különbséget ledolgozva meg tudta szorongatni a fekete-fehéreket, de a cívisvárosiak koncentrált hajrával megszerezték negyedik győzelmüket.

Nem veretlenek tovább a fekete-fehérek

Miha Lapornik küzdelme  Fotó: MKOSZ

A Tiszaligetbe látogatott szerda este a DEAC-Tungsram élvonalbeli férfi kosárlabdacsapata. Milenko Topics tanítványai 3-0-s mérleggel, veretlenül indultak csatába. A fordulatos találkozón végül a szolnokiak játszottak szervezettebben, és egyetlen ponttal, de legyőzték a Debreceni Egyetem gárdáját.

Győztes fordulat a meccs legvégén

Kácsor Gréta sikertelen akciója  Fotó: dvsckezilabda.hu

Vácon lépett pályára a DVSC-Schaeffler a K&H női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában. Szilágyi Zoltán együttese a találkozó nagy részében csak üldözte a házigazdákat, a legvégén azonban fordítani tudott, és megnyerte a rangadót.

Gála lett a rangadóból

Miha Lapornik összes dobásából kettőt hibázott

Egy olyan péntek este után, amilyet a DEAC-Tungsram hozott össze az Alba Fehérvár ellen, nehéz nem személyesen, érzelemmentesen írni. Ez az írás tehát - engedjék meg - hadd legyen most egy kicsit kevésbé tárgyilagos!

Sok kosár, kevés izgalom - könnyű DEAC-siker

Tóth Ádám indítja a meccset

A Debreceni Egyetem férfi kosárlabdázói a PVSK-Veolia otthonában vendégszerepeltek vasárnap este. A szervezetten kosarazó DEAC esélyt sem hagyott a mecsekaljiaknak. 

DVSC SCHAEFFLER: háromból három!

Taktikai megbeszélés  Fotó: DVSC Kézilabda

A piros-fehér kézilabdázó lányok péntek este a Moyra-Budaörsöt fogadták a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A biztatásról a találkozón a b-közép szüntelenül gondoskodott, az első félidő döcögős játéka után pedig, a kisebb hibák ellenére is, a második félidőben magabiztosan harcolva győzött a Loki.

DEAC-siker a visszafogott nyitányon

A fiatal, 2003-ban született Kovács Ákos 2 ponttal járult a győzelemhez

A DEAC-Tungsram szerda este elkezdte 2021-22-es szereplését a férfi kosárlabda elsőosztályban. Elsőként az ősi rivális nyíregyháziak látogattak az Oláh Gábor utcára. Milenko Topics tanítványai azonban két felemás félidőt követően tizennégy pontos diadalt arattak a nyitómérkőzésen.

Oldalak