Sport

Békéscsaba is térdre kényszerült

Bordás Réka egyik látványos mozdulata  Fotó: DVSC Kézilabda

Ősi riválisát is legyőzte a DVSC Schaeffler női kézicsapata. A Főnix Csarnokban szerda este fogadták Köstner Vilmosék a Békéscsaba gárdját. Bár a debreceni védekezés kifejezetten szervezetlennek indult, a magabiztos támadójátékkal így is sikerült kettő góllal, 32-30-ra felülmúlni a lilákat.

Továbbra is lendületben a Vasutas

Egyszerűen de eredményesen játszottak  Fotó: DVSC Kézilabda

A népligeti bravúr után nem sok ideje volt a pihenésre a DVSC-SCHAEFFLER kéziseinek, hiszen a bajnokság negyedik játéknapján Vácott játszottak rangadót Vantara-Kelemen Éváék.

Nyolc év után pontszerzés a Népligetben

Bulath Anita akcióban  Fotó: DVSC Kézilabda

Vélhetően sokan legyintettek a junior-világbajnok Tóvizi Petra szavaira, amikor az ifjú beálló a Ferencváros-DVSC kézilabda bajnoki beharangozásaképp arról beszélt, hogy fegyelmezett, koncentrált játékra lesz szükség a zöld-fehérek vendégeként, s akkor lehet esély egy nyílt és szoros meccsre.

Megy a kézi, csak akarni kell

A meccs ifjú hőse: Szabó Dóra  Fotó: DVSC Kézilabda

Hazai pályán is bemutatkoztak a DVSC Schaeffler női kézisei. A lányok szerda este a Főnix Csarnokban fogadták az Alba Fehérvár együttesét. Az első félidőben Deli Rita tanítványai domináltak, majd a második játékrészt is ők kezdték jobban, a Vasutas azonban az utolsó negyedórában hengerelt és 30-22-es diadal született.

Tíz éves a debreceni futballcsoda

Gólöröm  Fotó: DVSC

Napra pontosan tíz évvel ezelőtt harcolta ki legnagyobb nemzetközi sikerét a DVSC labdarúgócsapata. A Levszki Szófia elleni budapesti visszavágón célba érő cívisvárosi szerelvényt akkor is egy bizonyos Herczeg András kormányozta.

Dél-Amerikából Debrecenbe - interjú Elke Karstennel, a Loki átlövőjével

Elke immár Loki mezben

A DVSC Schaeffler új légiósa, a mindig mosolygós, argentin Elke épphogy átvette az ezüstérmet hazája válogatottjával a Pán-Amerikai Játékok végén, máris a cívisvárosba vezetett útja.

Kiütéses siker a lelkes játék jutalma

Egy látványos jelenet  Fotó: DVSC

Megkezdte szereplését a DVSC labdarúgócsapata a bajnokságban. Herczeg András tanítványai a győzelemmel rajtoló Kisvárda együttesét fogadták, s győzték le  magabiztosan.

Hazai pályán a Vasutas

Vámos Petra küzdelme  Fotó: DVSC Kézilabda

A Hódos közönsége előtt is színre lépett szerdán késő délután a DVSC Schaeffler női kézicsapata. Helyenként elég hullámzó, máshol határozottan szervezett játékkal 31-22 arányban sikerült felülmúlni az MTK gárdáját.

Egy sporttörténelmi világbajnokság margójára

Bihari Zoltán, a DEAC sportgyúrója Kvangdzsuba is elkísérte Hosszú Katinkát. A debreceni sportfotós, Derencsényi István a verseny előtti pillanatokat örökítette meg  Fotó: Facebook

Öt aranyéremmel zárta a dél-koreai Kvangdzsu városában megrendezett vizes világbajnokságot a magyar csapat. A termésen négy versenyző, név szerint Rasovszky Kristóf, Kapás Boglárka, Milák Kristóf és Hosszú Katinka osztozott.

Javában tart a debreceni kézisek felkészülése

Köstner Vilmos és a "lányok"  Fotó: dvsckezilabda.hu

Már az alapozás harmadik hetében járnak, és első edzőmérkőzésüket is lejátszották a DVSC-SCHAEFFLER kézilabdásai.

Oldalak