Sport

A Loki hazatér

Új borítást kapott a játéktér

Részlegesen átadták csütörtökön a felújított Hódos Imre Rendezvénycsarnokot. Bár a büfék és a karzatok még nem készültek el teljesen vagy az engedélyekre várnak, Papp László polgármester és Ábrók Zsolt ügyvezető átadta a felújított játék- és nézőteret valamint az új sajtó- és VIP szobát.

Nyikorogva, de elindult a Vasutas-szerelvény

Jelena Despotvic és Hornyák Dóra  Fotó: dvsckezilabda.hu

Megkezdte a bajnoki pontok gyűjtögetését a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata. Köstner Vilmos tanítványai előbb a Békéscsaba ellen, majd az Érd vendégeként érvényesítették a papírformát.

A szezon pörög, a Loki be sem indult

Giegerich - ő sem tudja, mi történt  Fotó: DVSC Kézilabda

Rengeteg kritika és kérdés fogalmazódott meg játékosban, klubvezetőben és szurkolóban egyaránt, miután a DVSC Schaeffler szezonbeli második mérkőzését is elvesztette. A lányok a Mosonmagyaróvár elleni hazai pofon után Kisvárdán is vereséget szenvedtek.

Bátor foci és egy sistergő szabadrúgás – három pont Törökországból

Gólöröm

Törökország vendégeként lépett pályára a magyar labdarúgóválogatott a Nemzetek Ligája B-divíziójának első fordulójában. Marco Rossi tanítványai az első félidőben uralták a meccset, a másodikban pedig gólt is szereztek, így bravúros sikerrel rajtoltak a sorozatban.

Átlövő és előtte a jövő - interjú Alekszandra Vukajloviccsal

Válogatottban és klubban is pirosban

A szokatlan módon befejeződött 2019-20-as kiírás végén Békéscsabáról érkezett Debrecenbe a fiatal, mindenre elszánt szerb átlövő. A DVSC Schaeffler egyik legnagyobb riválisának számító viharsarkiak egyik nélkülözhetetlen láncszemeként szórta a gólokat.

Közösség a Loki mögött

Sok mindenben megújul a csapat és környezete

Megtartotta szezonnyitó sajtótájékoztatóját a DVSC Kézilabda klubja. Ezúttal a szezon célkitűzésein túl a támogatók, a szponzorok kaptak főszerepet az eseményen. Többször elhangzott, hogy a DVSC Kézilabda Kft., mint klub és mint sportcsalád mögött valóságos támogatói közösség alakult ki.

Amikor mindenki húzza a szekeret

Összefogtak és mindenki végzi a feladatát  Fotó: dvsc.hu

Harmadik hazai bajnokiját is megnyerte a DVSC a másodosztályú bajnokságban. A Szolnok 3-0-ás legyőzésével Kondás Elemér csapata tízpontos, és jobb gólaránya révén vezeti a Merkantil Bank Liga küzdelmeit.

DVSC-kézi: sok hiba, szoros csata az MTK ellen

Zárt kapus mérkőzés volt a vendégek kérésére

Felkészülési találkozót vívott a DVSC Schaeffler szerdán kora este a Főnix Csarnokban. A meccs zártkapus volt.

Loki-kézi: vissza a pályára!

Újra teljes az öröm  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC kézis lányai csaknem négy és fél hónapnyi kihagyás után ismét mérkőzést vívtak. Péntek este a Főnix csarnok lelátója is hangos volt, hiszen a Békéscsaba elleni edzőmeccsre már szurkolók is bemehettek. A debreceniek győztek, de az ünnepet a visszatérés alapozta meg.

DVSC-kézi: szurkolók a Hódosban

Mintegy félszázan érdeklődtek  Fotó: DVSC Kézilabda

Pénteken megtartotta az új szezont megelőző szurkolói ankétját a DVSC női kézilabdacsapata. A nagy létszámban összegyűlt közönségnek Ábrók Zsolt ügyvezető számolt be a 2020/21-es idény terveiről.

Oldalak