Sport

Egy álommal szegényebben

Egy sikeres akció - sajnos kevés volt  Fotó: mksz.hu

A Montenegrótól elszenvedett szűk vereség után Szenegált simán verte a magyar női kézilabda-válogatott, hogy aztán hétgólos előnyről vérezzen el Románia ellen a sorsdöntő utolsó csoportmeccsen. Ezzel eldőlt, hogy nem jut a világbajnokság középdöntőjébe, a jövő évi olimpiára pedig nagyon vékony, elméleti esélye maradt az együttesnek.

DEAC – Falco: a nagy hal megette az ügyetlen kisebbet

Kavarodás a földön - a szurkolók másképp látták ezt az esetet, mint a játékvezetők  Fotó: DEAC kosárlabda

A Debreceni egyetem férfi kosarasai a 22 mérkőzés óta veretlen címvédő Falco KC együttesét látták vendégül szombat este. Kovács Adrián legénységének szinte semmi sem sikerült a meccs elején. A nagy lendülettel, szervezettebben végigjátszott második félidő ellenére is a vasi gárda győzött 73-88 arányban.

Nehézkesen induló világbajnokság

A reményteli magyar csapat  Fotó: mksz.hu

Megkezdte szereplését a magyar női kézilabda-válogatott a kumamotói világbajnokságon. Kim Rasmussen együttese előbb Kazahsztánnal, majd Spanyolországgal mérte össze erejét. Az összkép finoman szólva is vegyes, ugyanakkor a torna java még ezután következik.

Mi történik odaát: a Lakers tündérmeséje

A rettegett páros  Fotó: CBS Sports

Javában zajlik az amerikai profi kosárlabdaliga, és az idei szezon alighanem legnagyobbat előrelépő alakulatává nőtte ki magát a lassan két évtizedes kedvencem, a Los Angeles Lakers, immár Frank Vogel irányítása alatt.

„Sikeres őszön vagyunk túl!” – interjú Vantara-Kelemen Évával

Vantara-Kelemen Éva akcióban  Fotó: dvsckezilabda.hu

Remek őszi idényt zártak a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdázói. Köstner Vilmos tanítványai jól vették a kétfrontos küzdelem akadályait, így a bajnokságot a tabella ötödik helyéről, míg nemzetközi kupakalandjuk folytatását az EHF-kupa csoportkörében várhatják. A szezon eddig eltelt szakaszáról az együttes csapatkapitánya, Vantara-Kelemen Éva nyilatkozott magazinunknak.

Fél Európa rettegve súgja: EHF-csoportkörben a Loki!

Csaknem százan a debreceni szurkolók  Fotó: dvsckezilabda.hu

A DVSC Schaeffler női kézilabda csapata hazai pályán aratott magabiztos tizenegy pontos győzelmét követően idegenben tízzel múlta felül a szerb Jagodinát. Köstner Vilmos „lányai” ezzel biztosították helyüket az EHF-kupa főtábláján. Rövid összefoglaló, némi személyes kommentárral.

DEAC – Kecskemét: meglepően sima lett

Moody - jól jár vele a csapat és a nézők is

A Debreceni Egyetem férfi kosarasai a remek formában lévő hírös városiakat fogadták szombaton este Debrecenben. Forray Gábor együttese magabiztos győzelmi reményekkel érkezett az Oláh Gábor utcára, hiszen négy diadal mellett mindössze egy vereség állt a nevük mellett. Borisovék azonban meglepték a riválist és már a félidőben el is dőlt a meccs. A vége 73-57 lett.

Korrekt kézilabda a világsztárok otthonában

Nem vallottak szégyent a debreceniek  Fotó: dvsckezilabda.hu

A Jagodina elleni EHF-visszavágó előtt a bajnoki címvédő, idei pontvadászatot (is) hibátlan mérleggel vezető Győri Audi ETO otthonába látogattak a DVSC női kézisei. A hazai villámrajt után néhányan okkal féltették nagy veréstől a piros-fehér lányokat, ám ők lelkes és bátor játékkal összeszedték magukat, és a meccs nagy részében partiban tudtak lenni a Danyi Gábor irányította világválogatottal.

Egyhatos

Egyhatos közlekedési eszköz sportrajongóknak olcsón eladó (?)

Hamarosan, november 25-én ünnepeljük a Magyar Labdarúgás Napját. A jeles nap kitűzésének apropóját az adta, hogy 1953-ban ezen a napon verte meg a magyar válogatott a hazájában kilencven éve legyőzőre nem találó angol együttest a Wembleyben.

Egy lépéssel közelebb az álmokhoz

Szurkolás a kispadon  Fotó: dvsckezilabda.hu

Magabiztos és nagyarányú győzelmet aratott a Hódosban a DVSC-SCHAEFFLER az EHF-kupa harmadik selejtezőkörének első felvonásán. Ugyan a szerb Jagodina az első játékrészben még fel tudta venni a kesztyűt Köstner Vilmos együttesével, ám a fordulást követő, már-már menetrendszerű Loki-hengerrel szemben minden igyekezetük kevésnek bizonyult.

Oldalak