Sport

DEAC-kosárlabda: reménykedve

Polyák Lászlónak sem ment jól  Fotó: DEAC

Az egyetemi kosárgárda megvívta idei első bajnoki mérkőzését, immár hatodik élvonalbeli szezonjában. Nos, mit mondhatnánk? A célok fényében nem erre számítottunk, mint ami Sopronban történt, de bízva várjuk a hazai bemutatkozást, hogy mindez csupán egy kellemetlen kezdeti botlás volt.

Fieszta, majd küzdelem: győzelem a vége

Dzsudzsák Balázs sem volt veszélytelen  Fotó: DVSC

A DVSC labdarúgócsapata ismét hazai meccsen lépett pályára. A vendég a Kispest Honvéd alakulata volt. Úgy tűnt, a hazaiak már az első félidőben eldöntöttek minden kérdést, de megküzdöttek a győzelemért.

Debreceniek focisikerei, a városon kívül

Móré Bendegúz

A cívisváros nap mint nap számos sportsikerrel gazdagodik. Ezúttal azonban olyan különleges és kiemelkedő labdarúgóeredményeket értek el a város szülöttei, amelyek valamilyen szempontból történelmi mérföldkövet jelentettek. Két fiatalember, két hatalmas eredmény – Móré Bendegúz szervezőként, Bereczky Bence pedig edzőként lehetett büszke művére.

Rangadó után is veretlen a Vasutas

Sikerült fordítani  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler negyedik mérkőzését is megnyerte a bajnokságban. Ezúttal az eddigi egyik legnehezebb ellenfél, a Mosonmagyaróvár próbálta megtörni a Loki makulátlan mérlegét - sikertelenül.

Nagy bejelentések napja

Srdjan Blagojevic  Fotó: DVSC és internet

Különleges nap volt szeptember 21. szerda a debreceni, illetve a magyar labdarúgás életében. Fontos és meghatározó bejelentéseket tett a DVSC klubja is, illetve a magyar válogatott jelenlegi kapitánya, Szalai Ádám.

Loki kontra egyetem

Debreceniek debreceniek ellen

A DVSC és a DEAC 2021 februárja után újból egymással találkozik a magyar kupában. Bár hivatalosan az alacsonyabb osztályú DEAC a pályaválasztó, a legutóbbi kupatalálkozót mégis a Nagyerdei Stadionban rendezték, mondhatni, két hazai csapat részvételével.

Akik sírva búcsúztak

Teltházas meccseket játszottak

Alba Berlin a Főnixben, teltházas meccsek az Oláh Gáboron, fergeteges lelátói hangulat, a Houston Rockets egykori kosarasa a kispadon, majd könnyes búcsú egy lehetetlen helyzettől – volt egyszer egy Vadkakasok.

A harmadik is győzelem

Töpfner Alexandra  Fotó: DVSC Kézilabda

Barátságos hangulatú, de kemény küzdelemben szerezte meg a DVSC Schaeffler női kézilabda-csapata a harmadik győzelmét péntek este a Dunaújváros ellen. Bár az elején megfogta a Lokit a Kohász, végül mindkét félidő végén komoly erőfölényt mutatott a Vasutas, és 13 góllal megnyerte a piros-fehér derbit.

Kéz kezet mos?

Dombi Tibor lelkesedése önmagában kevés  Fotó: DVSC

Majdnem… a végén ment el… Ferenczi? Aztán a végén mégis nyertünk a Fehérvár ellen. Pakson pedig vissza a valóságba, valami nagyon nem stimmel szeretett csapatunknál.

Robog a Vasutas

Kácsor Gréta halmozta a találatokat  Fotó: DVSC Kézilabda

A DVSC Schaeffler számára kétségtelenül elérhetőnek tűnik a célul kitűzött érem a szezon végén. Annál inkább, hogy az elmúlt években igen-igen nagy kihívást jelentő mumus, az MTK legyőzése során is olyan játékot mutattak a lányok, hogy a magyar kézilabda élvonalban jelentős eséllyel pályázhat a Loki az újabb imponáló nemzetközi indulásra.

Oldalak