Sport

Bajnoki főhajtás Debrecenben

Drenovac megállíthatatlan volt  Fotók: mkosz.hu

Szombat este a Debreceni Egyetem kosárlabdázói váratlant húztak, és legyőzték a bajnoki címvédő Szombathely együttesét az Oláh Gábor utcán. Két fordulatos negyedet a Falco nyert, kettőt a DEAC, végül pedig a fekete-fehérek örülhettek: 98-89-es diadallal Debrecenben maradt a két bajnoki pont.

Értékes diadal

Jól kezdett Kudor Kitti  Fotó: dvsckezilabda.hu

Fontos pontokkal gazdagodott március 5-én a DVSC-Schaeffler női kézilabdacsapata, miután az új edző, Kudor Kitti első meccsén 25-21 arányban múlta felül a Kisvárdát.

Győzelem, ó, vártunk már!

A győzelem után - talán a korábbi büntetésüket is elengedik  Fotó: DVSC Kézilabda

A piros-fehér kézis hölgyek három nyeretlen bajnoki után a legelső meccsen Debrecenből két pontot rabló Mosonmagyaróvárhoz látogattak. Nem volt kérdés, nyerni kell! Az első félidőt simán uralták a vendéglátók, aztán valami történt…

Minden tekintetben rangadó

Tóth Ádám és Stefan Moody  Fotó: MKOSZ

Tóth Ádám, Djordje Drenovac, végül az egész DEAC. Nagyjából így lehetne összefoglalni a DEAC férfi kosarasainak székesfehérvári vendégszereplését. A tét a tabella harmadik helye volt, az este pedig ritka szép küzdelmet, rangadóhoz méltó kosárlabdát és DEAC-diadalt hozott.

Két félidő szenvedés

Fájdalom az arcon  Fotó: DVSC Kézilabda

Ezúttal nem csupán az őrjítő csend, de a teljesítmény is pokolivá változtatta a DVSC Schaeffler kéziseinek estéjét. A gyönge bajnoki formában játszó Köstner Vilmos-tanítványok talán rémálmukban sem gondolták volna, hogy ennyire nehéz lesz a kezdés…és a befejezés, amelynek eredménye a Vácon maradt két bajnoki pont.

Győztes kupacsata

Vantara-Kelemen Éva  Fotó: dvsckezilabda.hu

Ismét az Alba Fehérvár alakulatát látta vendégül a DVSC-Schaeffler női kézilabdacsapata. Fontos különbség azonban, hogy a bajnokival ellentétben a Magyar Kupa február 19-i negyedik fordulójában meggyőző, 37-33-as debreceni győzelem született.

(Egy)hetes-sokk…

Egy eredményes debreceni támadás  Fotó: dvsckezilabda.hu

A DVSC Schaeffler az Alba Fehérvár elleni lesújtó vereség után javítani készült az MTK vendéglátójaként vasárnap. Akadt minden a mérkőzésen, kapusbravúrtól a bosszantó hibákig. A félidőben még reménykedtünk, meglesz a két pont. Tévedtünk… és nem csak mi.

Csendben, felfelé

Stefan Moody elegánsan  Fotó: Derencsényi István

A DEAC férfi kosarasai zsinórban hatodik meccsüket is megnyerték. Az ellenfél ezúttal a Szeged volt. A szezon legnagyobb meglepetését bizonyító Tisza-partiakat a végletekig kiélezett rangadón verte Kovács Adrián diadalkovács alakulata.

Eltékozolt esélyek délutánja

Egységben  Fotó: dvsckezilabda.hu

Február első péntekén az Alba Fehérvár látogatott a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba. A DVSC-Schaeffler a szünetben még három góllal vezetett, ám végül néggyel maradt alul.

Kis lokisták nagy csapatai

Balogh Rebeka akcióban  Fotó: DVSC Kézilabda Akadémia

A felnőtt elsőosztályon túl, a járvány miatti korlátozások ellenére javában zajlanak az utánpótlásszezonok is. A DVSC Schaeffler korosztályos csapatainak piros-fehér lányai pedig remekelnek.

Oldalak