Sport

Hetedik helyezés – mégis örülhetünk

Tóvizi Petra és Kovács Anna is hasznos tagja volt a válogatottnak  Fotó: MKSZ

A magyar női kézilabda válogatott számára véget értek a franciaországi Európa-bajnokság küzdelmei. Kim Rasmussen csapata több kulcshiányzóval és mérsékelt elvárásokkal vágott neki a kontinenstornának, ám hat meccséből négyet is megnyert, így teljesítményével minden előzetes várakozást felülmúlt.

Jó játék a rossz időben

Az első gólöröm  Fotó: Loki

Szombat este alig 1800 ember merészkedett ki a hűvös, nyirkos időben a Nagyerdei Stadionba, hogy idén utoljára megnézze a Lokit hazai pályán. A sors kegyes volt a szurkolókhoz és a DVSC magabiztos játékkal 2-0-ra nyert a Honvéd együttese ellen.

A negyedik Köstner-éra vette kezdetét

Köstner Vilmos is optimista  Fotó: dvsckezilabda.hu

A Franciaország-Oroszország csoportmérkőzéssel múlt csütörtökön elrajtolt a női kézilabda Európa-bajnokság, ezzel párhuzamosan pedig a DVSC-SCHAEFFLER megfogyatkozott állománya is megkezdte a felkészülést a bajnoki folytatásra. Mint az a klub november 22-i bejelentésével hivatalossá vált, immáron Pal Oldrup Jensen helyett Köstner Vilmossal a fedélzeten, aki december 30-án századik bajnoki győzelmét szerezheti meg a DVSC vezetőedzőjeként.

Hungária körút: megtört az átok

A gólszerző öröme  Fotó: DVSC

A 130 éves MTK-nál tett látogatást a Debrecen szombat este, az OTP Bank Liga 16. fordulójában. A mérkőzésen mindössze Varga Kevin tudott egyetlen egyszer betalálni, így a Loki távozhatott győztesként a Hungária körútról.

Válogatott felkészülés: balszerencsés Eb-főpróba

Kovács és Tóvizi a reményteli utazáson  Fotó: dvsckezilabda.hu

Három vereséggel és több hiányzóval várja a csütörtökön rajtoló kézilabda Európa-bajnokságot a magyar női kézilabda-válogatott.

DEAC: Vereség a rivaldafényben

Manigat nyolcat dobott  Fotó: DEAC

Az edzőváltáson átesett Atomerőmű SE kosárcsapatához látogatott a DEAC az A-csoportos bajnokság 9. fordulójában, péntek este. A cívisvárosiak számára az eredmény ellenére is történelmi pillanat volt a találkozó, hiszen első olyan meccsükön léptek pályára, amelyet a tv élőben közvetített.

Kellenek a bravúrok a folytatásban - interjú

Vantara-Kelemen Éva és a gólöröm  Fotó: dvsckezilabda.hu

Csalódást keltő fehérvári vereséggel zárta az őszi idényt a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata. Az élet persze nem áll meg, a gyors edzőváltást követően a lányok minden erejükkel azon dolgoznak, hogy stabilabb és eredményesebb játékot produkáljanak.

Valami nem működik jól

Anna Punko visszatért a pályára, ám ez sem volt elég  Fotó: DVSC

Már egészen biztosan nem nyer rangadót idegenben a DVSC női kézilabdacsapata ebben az esztendőben, mert az Alba FKC otthonából is pontok nélkül kényszerült távozni november 17-én este.

Jöttünk, dobtunk, győztünk

Manigat akcióban  Fotó: deacbasket.hu

3/4-es mérleggel várta a DEAC kosárcsapata a 2/5-ös Kaposvári KK együttesét az NB1/A férfi kosárlabda nyolcadik fordulójában, péntek este Debrecenben. A legelején még fordulatos meccsen végül 80-65-ös hazai siker született.

Egy gól hiányzott

Szabó Dóra ismét remekelt  Fotó: DVSC kézilabda

Közel járt a bravúrt jelentő továbbjutáshoz a Magyar Kupa negyedik fordulójában a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata. A kapuban tündöklő Szabó Dóra vezérletével jelentős hátrányt dolgozott le az együttes a második félidőben, ám az elszántság túl sok hibával párosult, így végül Szabó Edina tanítványai biztosították be helyüket a következő körben.

Oldalak