Sport

Erre még Madeirán is csettintettek

Az ollózó gól   Fotó: Micheller Szilvia

Nem véletlen a címben szereplő portugál sziget. Itt született és ezen a helyen bontogatta foci tudását CR7, azaz Cristiano Ronaldo. 

Kosárlabda: a bronz csodás csillogása

A bronzcsapat   Fotó: Derencsényi István

A DEAC férfi kosárcsapata története első Magyar Kupájában vett részt. Talán álmunkban sem mertük volna gondolni, hogy a fiúk a verseny végén éremmel a nyakukban hagyják el a győri aréna pályáját.

Kézilabda: pontatlanul Békéscsabán

Akcióban a békéscsabaiak  Fotó: behir.hu

Keleti derbin szenvedett 3 pontos vereséget szombat este a DVSC-Schaeffler női kézilabdacsapata. Köstner Vilmos és „lányai” a hazai, Siófok elleni vereség után Békéscsabáról készültek elhozni a bajnoki pontokat.

Kapufák és döntetlen a tavaszi nyitányon

Bódi akcióban  Fotó: DVSC

Megkezdte tavaszi szereplését a DVSC labdarúgócsapata: a bajnoki táblázat harmadik helyén telelő debreceniek az örök rivális Újpestet fogadták a Nagyerdei Stadionban szombaton.

A második negyed döntött

Ivosev akcióban  Fotó: DEAC

Újra hazai pályán játszott a DEAC férfi kosárcsapata a 18. fordulóban. Berényi Sándor tanítványai Szeged gárdáját látták vendégül csütörtök este.

Emelt fővel

Despotovic és Bulath Anita gólöröme  Fotó: dvsckezilabda.hu

Újfent hazai pályán volt jelenése a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapatának, Köstner Vilmos tanítványai azúttal az EHF-kupában menetelő, bajnokságban harmadik helyen tanyázó siófoki együttest látták vendégül.

Példaértékű összefogás a gyógyulásért

Reméljük, hamar meggyógyul!

Jótékonysági teremlabdarúgó-tornának adott otthont a Hódos Imre Rendezvénycsarnok vasárnap délután. Az esemény a DVSC Öregfiúk és az Ultras Debrecen csatájával indult, majd a DVSC első bajnokcsapatából verbuválódott együttes a Kowalsky meg a Vega csapatával.

DEAC: Megtört a „megtörhetetlen”

Amigo kiválóan védekezett   Fotó: mkosz.hu

Az első idegenbeli győzelem reményében lépett pályára a DEAC férfi kosárcsapata szombat este Budapesten, a Tehetséges Fiatalok otthonában, a Ludovika Arénában.

Rangadónak indult, gála lett belőle

Lotte Grigel támad  Fotó: dvsckezilabda.hu

Kiütéses győzelmet aratott a DVSC-SCHAEFFLER női kézilabdacsapata a szezon első felének utolsó bajnokiján.

Fogunk nyerni idegenben?

Dugat menteni próbál  Fotó: JKSE

Jászberényből sem tudta a DEAC elhozni a két pontot. A kosárlabda NB1/A 16. fordulójában 92-82-es hazai győzelem született.

Oldalak