Almát, ígéretet, reményt osztott a DISZ

Dr. Dobrossy István a  DISZ polgármesterjelöltje

Kampányzáró rendezvényt tartott szombaton a DISZ Közéleti, Kulturális és Sportegyesület Debrecenben a Fórum bevásárló központ mellett, a Csapó utcán.

A tizenegy órakor kezdődött, és délután háromig tartott eseményen nagyon sok érdeklődő megfordult. Idősek, fiatalok, családok. A DISZ képviselőjelöltjei almát osztottak az egészséges választásra való utalás jeleként. Sokan örömmel vették, hogy beszélgethettek a jelöltekkel, többen reményüket fejezték ki, hogy végre találkoznak egy nem párt csapattal, amelynek van esélye bekerülni a képviselő-testületbe. Olyanok is voltak, Miskolcról, Nyíregyházáról, Hajdúsámsonból, akik megígérték, hogy telefonálnak debreceni ismerőseiknek, rokonaiknak: menjenek el szavazni, és voksoljanak a DISZ jelöltjeire!

A rendezvényen a Csá-Beat együttes zenélt, igen nagy sikerrel, voltak, akik táncra perdültek a ritka jó hangulattól. A zeneszámok között pedig a képviselőjelöltek ismertették programjuk egy-egy részét, majd az érdeklődőkkel elbeszélgettek arról, hogy mennyire elégedettek a város helyzetével. Sajnos, a dicsérő szavak mellett hallottunk sok panaszt is.

A rendezvény után egyértelmű tanulságként levonható, nagy az elégedetlenek aránya, akik változást szeretnének, akarnak Debrecen közéletében, irányításában. A DISZ Közéleti, Kulturális és Sportegyesület erre tett, tesz ígéretet.

Barna Attila

Képgaléria ITT látható

Hozzászólások

Hajrá DISZ!

Hajrá DISZ!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.