Akusztikus arcát mutatja be a BASE

Új arcukat mutatják be az ifjú zenészek

Számos helyen találkozhatott már a debreceni publikum az újhullámos trapzene debreceni–szoboszlói ifjú titánjaival, a BASE Ganggel. Ezúttal egészen más arculatú koncertet adnak majd a srácok, egyetemi helyszínen.

Korántsem mondható, hogy a Debreceni Egyetem kulturális élete pangana. Koncertek, színházi előadások, prózai és lírai bemutatók tömkelege várja az érdeklődőket. Ennek egyik fő színtere a DESzínház Batthyány utcai helyisége, a DESZ24. A BASE Gang ezúttal ezt veszi majd be november 25-én este. Többek között a Kazánházban és más, neves cívisvárosi klubban is megugráltatták már az elektronikus zenét kedvelő közönséget a trapperek, most mégsem ezt a fajta klasszikus elektronikus műfajt hozzák el a belvárosba. A nemrégiben Royal Flush című legújabb albumával jelentkezett trapalakulat, most ugyanis akusztikus koncerttel érkezik majd. Nem szokványos esemény lesz ez a némileg formabontó produkció. A trapzenének ugyanis elengedhetetlen alapja a számítógépen megalkotott zene, az autotune és különböző elektronikus „hozzávalók”. A BASE most mégis lágyabb dallamokat ígér, és egy estére a dinamikus, magas tempót diktáló ütemeket könnyedebb húrokon pendítik majd. Mindezt teszik egy olyan helyszínen, amely már önmagában is különleges hangulatot kölcsönöz a koncerteknek eseményről-eseményre.

További információk, részletek elérhetők a koncert Facebook-eseményében. A BASE további fontos infókkal is jelentkezik majd a későbbiekben: ITT

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.