Szórakozás

Nevében is hamisítatlan kocsmakvízre vár a belváros

A Csapó utca elején

Már a kvízesemény neve is árulkodó, hiszen két fiatal egyetemista Kávé&Korsó Kvízre keresztelt eseményére várja az érdeklődőket, a triviák szerelmeseit Debrecen belvárosába május 2-án csütörtökön.

Egy nap „off” együtt

Április 11-én egy kis szórakozás

A DE BTK HÖK, valamint a KLK KKB közös szervezésében április 11-én érkezik a Debreceni Egyetem főépülete mögötti, Kossuth Lajos Kollégiumok közötti Kolitérre a DAY OFF. A rendezvény amolyan minifesztiválként nyújt lehetőséget a hallgatóknak egy kis kikapcsolódásra az órai keretek monotonitásából. A fesztiválhangulat pedig valóban garantált.

Debrecen újra dübörgött

A színpadon: Base Gang

Immár harmadízben vette be a várost a hagyománnyá vált, ikonikus minifesztivál, a Made in Debrecen március 23-án szombaton. Több száz zenész, énekes, előadóművész mutatkozott be a cívisváros kilenc helyszínén a hiánypótló rendezvényen. A szervezők megannyi újítással is készültek.

Réges Raven a Nagyerdei Víztoronyban…

Rendhagyó ötvözetben

Milyen „Réges Raven” történt már, hogy az elektronikus zene reneszánsza elhozta a szüntelen lüktető, intenzív elektronikus ritmusok és ütemek világát. A cívisvárosban újra ránk köszönt ez a kor, még ha csak egy estére is, de felejthetetlen elánnal.

Stílusokon át – közeleg a Made in Debrecen

Március 23-án, harmadik alkalommal

A cívisvárosban idén március 23-án, immár harmadik alkalommal rendezik meg a Made in Debrecen Fesztivált, amely az elmúlt két esztendőben nemes egyszerűséggel rohamosan növekvő tendenciát mutatott mind fellépőszámokban, mind népszerűségben.

Campus: jön Martin Solveig és Gayle is

Folyamatosan bővül a zenei kínálat  Fotó: Campus fesztivál

Kilenc nemzetközi előadóval és hetven hazai kedvenccel bővült az idei Campus Fesztivál zenei felhozatala.

Vinyl és potméter – kitárja szárnyait a Best Ablak

Ablak egy új zenei világra

Cívisváros, 2024., a populáris zenei fesztiválélet népszerűsége hazánkban évről-évre robbanásszerűen növekszik, ám ennek nyomában ott vágtat az alternatív is. Nevével ellentétben ez korántsem szerénykedik, hiszen a maga feltörekvő és táguló berkeiben folyamatosan nevel ki országos és helyi tehetségeket, sztárokat, új neveket.

A Macska a betonból a Fábry-showba ment

Az alkotók egy része Fábry Sándorral

Újabb sikercsúcsot hódított meg a debreceni-nagyhegyesi Dalnoky (Deák) Ferenc, aki szinte önerőből készített filmet saját, humoros történeteiből, novelláiból Macska a betonban címmel. A filmalkotó és a története tegnap este (január 18-án) szerepelt a Duna Televízió Fábry műsorában.

Titkos üzenet szállt a HALL-ban

Telt házas est volt  Fotó: Balogh Albert

Noha A mi kis falunk Gyurija elfelejtette Erikával közös dalát, az esztendő utolsó szerdáján a HALL-ban teltház énekelte együtt a TNT örökzöldjét, a Titkos üzenet című klasszikust. A Nagyerdőn egy estére visszatértek a hazai kilencvenes évek.

Állati komédiától a mélyhorrorig – sikeres jótékonysági mozi

Párhuzamosan három teremben vetítettek filmeket

Hatalmas érdeklődés övezte a Debreceni Egyetem négy karának Hallgatói Önkormányzata által szervezett, múlt heti jótékonysági moziját az Apollóban. A komédiáktól a lélektani drámákon át egészen a személyiséghorrorig, gyakorlatilag minden műfajban vetítettek késő éjjelig sikerfilmeket.

Oldalak