Szórakozás

Made in Debrecen – még lehet jelentkezni

Jelentkezési határidő: december 18.

Amikor 2022 márciusában pécsi mintára a cívisvárosban is elindult a Made in Debrecen Fesztivál, talán a főszervezők sem gondolták, hogy két évvel később, már-már hagyományként a város legnagyobb könnyűzenei tavaszi eseménye lesz. Vagyis még annál is több. A fesztiválszezon egynapos, nagyszabású előfutára.

Trap, rock, BASE Gang

Elektromos gitárral bővültek

A BASE Gang rendhagyó fellépésére gyűltek össze a rajongók a Batthyány utcai DESZ24 pincébe, a Debreceni Egyetem DESzínházának kultúrtermébe. Az újhullámos trapalakulat ezúttal elektromos gitárral megbolondítva robbantotta legnagyobb slágereit.

A feledhetetlen erdélyi hang

Ezúttal 100 ezer forintos cicakajával is megajándékozott egy menhelyet

Nem több tízezres arénában, nem tripla teltházzal, mégis Fonogram-díjjal és töretlenül hálás közönség előtt lépett fel ismét Debrecenben, a Freedom Közösségi Házban az egyedülálló hangú fiatal erdélyi énekes, László Attila.

Akusztikus arcát mutatja be a BASE

Új arcukat mutatják be az ifjú zenészek

Számos helyen találkozhatott már a debreceni publikum az újhullámos trapzene debreceni–szoboszlói ifjú titánjaival, a BASE Ganggel. Ezúttal egészen más arculatú koncertet adnak majd a srácok, egyetemi helyszínen.

Kvíz, kvíz, kvíz az egyetemen is

Várják a jelentkezőket

A tavaszi, márciusi BTKvíz a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzata telt házas agytornát hozott. A sikeren felbuzdulva immár második alkalommal rendezik meg a nívós szellemi csatát.

Könyv a lélekben épülő templomról

Macskin László, Barna Marci és Csoma Szandra

Második könyvének bemutatóját tartották magazinunk állandó munkatársának, Barna Marcinak csütörtökön este Debrecenben, a DESZínház Batthyány utca 24. szám alatti pincetermében. A beszélgetést Macskin László, az FM90 Campus Rádió szerkesztő-műsorvezetője vezette.

Díjeső és limuzin a jubileumi Malteren

A jó hangulathoz a limuzin is hozzájárult  Fotó: Malter

Szombat este megtartották a tizedik Malter Filmfesztivál második napját, illetve az ünnepélyes díjátadót a debreceni Apolló filmszínházban. A szervezők számos meglepetéssel is készültek az újfent lebilincselő filmalkotásokon túl.

Kendőzetlen emberképek: Malter első nap

Tiszta "Halivúd"

Immár tizedik alkalommal hirdeti a Malter Filmfesztivál a maga nem titkolt célját: egy rövidfilmünnepen bemutatni az emberi sors lehetséges alakulásait, illetve az alkotások rendezőinek, készítőinek látásmódját, gondolatait.

Bűvös hatos: hatéves a Kvízözön

Egyre népszerűbb a játék, amelyből tanulni is lehet

„Van jó válasz!” – hangzik hétről-hétre a cívisváros népszerű vendéglátóhelyein a helyes megoldást világgá kiáltván az ikonikus apa-fia párostól, Boruzs Janótól és Boruzs Marcitól. Vagy ahogy a legtöbben ismerik, a Kvízözön csapatától.

Kuriózum az Apollóban – tizedszer is Malter

Meghívó az eseményre

Immár tizedik alkalommal érkezik a Malter Filmfesztivál, a rövidfilmek érzelmes és izgalmas ünnepe, amely idén október 13-14-én ismét az Apolló moziban talál otthonra.

Oldalak