Sport

Ha akar, tud a DEAC

Deon Edwin hatalmasat küzdött  Fotó: MKOSZ és DEAC Kosárlabda

Már megint infarktus közeli állapotba hozta a szurkolók egy részét kedden este a DEAC férfi kosárlabdacsapata. Biztos vezetés után, lanyhulás, majd a hosszabbítás összeszedett hajrájában öt pontos előnnyel győztek a debreceni fiúk.

Indul az utazás! Olimpián a kézis lányok!

Indul a repülő is Párizsba!  Fotó: hirado.hu

A magyar női kézilabda-válogatott, bár már Svédország bravúros legyőzésével is óriási lépést tett az Olimpia felé, párizsi repülőjegyét a japánok nemzeti csapata ellen harcolta ki a debreceni Főnix Arénában vasárnap este.

Elég volt egy büntető, nyert a Loki

A labdabirtoklásban is fölényben volt a Loki  Fotó. DVSC

A Vasutas szombaton újból pályára lépett a bajnokságban. A Nagyerdőre ezúttal a Kecskemét gárdája látogatott. A három pont sorsáról egy tizenegyes döntött.

Vereség a rájátszás nyitányán

Mócsán Bálint tizenhárom pontot szerzett  Fotó: MKOSZ

A DEAC férfi csapata Zalaegerszegre látogatott az élvonalbeli kosárlabda bajnokság rájátszásának első meccsére szombaton délután. Debreceni szempontból nem indult rosszul a mérkőzés, ám a zalaiak hamar átvették a kezdeményezést, amelyet az utolsó pillanatig nem engedtek ki kezükből.

Fordítás és diadal Kisvárdán

Vajda Botond vágtája  Fotó: DVSC

A DVSC labdarúgó alakulata visszatért a bajnoki porondra, rögtön nagyszombat délutáni, piros-fehér keleti derbivel. Kisvárdán vendégeskedett a Blagojevics-csapat.

Rájátszásban a DEAC

Győzelmi öröm  Fotó: DEAC Kosárlabda

A DEAC férfi kosarasai szombat este élet-halál csatában indultak parkettre Szegeden. Megadatott az élet, húsvét örömére pedig a fekete-fehérek is a legjobb pillanatban támadtak fel.

Vége!?

Majdnem sikerült... Fotó. DVSC Kézilabda

Egy hosszú, kalandos és csodálatos utazás, amely tisztelegni parancsolta a magyar és nemzetközi kézilabdamezőnyt. Tisztelegni egy olyan csapat és város előtt, amely hajszál híján kényszerítette térdre a legnagyobbakat. Befejeződött a DVSC Schaeffler idei BL-menetelése.

Nem a Honvéd győzött, hanem a DEAC vesztett

Williamson triplájával egyenlített a DEAC, aztán...  Fotó: MKOSZ

Nyugodt, megfelelően koncentrált, jól szervezett akciókkal kezdte mérkőzését a DEAC férfi kosárcsapata szombaton az Oláh Gábor utcai csarnokban a vendég Budapesti Honvéd SE ellen. Egészen a kilencedik percig magabiztosan játszottak a debreceniek, aztán valami eltörött. Két pontos vereség lett a vége.

Tisztes gólparádé a Nagyerdőn

Dzsudzsák Balázs a harmadik gól szerzője  Fotó: DVSC

A DVSC egy félidő alatt lemosta a pályáról riválisát vasárnap délután a magyar labdarúgó élvonalban. A Zalaegerszeg ellen 38 perc alatt négyet is rúgott a Vasutas, amely gárda végül 5-1-re nyerte az összecsapást.

Ha nincs lelkesedés, vereség van

Hőgye Patrik a lepattanókban sokat segített, de gólpassz és szerzett labda is dicséri a játékát  Fotó: MKOSZ

Langyos kezdés után, hullámzó színvonallal, elengedett végjátékkal vereséget szenvedett a DEAC férfi kosárlabdacsapata. Pedig az Arconic-Alba Fehérvár egyáltalán nem tűnt verhetetlennek. Végeredmény: 101-81.

Oldalak