Töretlen hangulat - szirénaszóval

Kowalsky a színpadon

Szenzációs hangulat a Campus Fesztivál 2. napján is, apró szépséghibákkal – a pénteki nap lényege.

Fantasztikus koncerteket kínált péntek délután is a jubileumi Campus Fesztivál. A Telekom Nagyszínpadon a Honeybeast, majd Rúzsa Magdi kápráztatta el a közönséget. Ugyanitt a Nagyszínpadon azonban a legnagyobb sikert az este egyik legjobban várt fellépője, 
a Kowalsky meg a Vega hozta el. Közben természetesen a többi helyszínen is zajlottak a programok: a Hallban Horváth Tamás koncertezett, míg a Gyerekligetben a Csokonai Színház színészei tartottak foglalkozást és előadást a kisebbeknek. Este eljött a rap és a keverés ideje: az Animal Cannibals elhozta a „Takarítónővel” a 90-es évek legnagyobb buli slágereit, majd a hajnalig tartó táncos mulatságról dj PéGé és Julia Carpenter gondoskodott.

A programokon túl sajnos a mentőknek is volt dolguk péntek este, ugyanis a rohamkocsinak többször szirénázva kellett utat kérni magának a tömegben, hogy minél hamarabb a kórházhoz jusson.

Az „egyéb” sátraknál is folyamatos az érdeklődés: a bejárattól néhány lépésre politikai pártok és mozgalmak (pl. Fidesz, MSZP, Jobbik)  előadását lehet hallgatni és programjaikat ismerhetik meg az érdeklődők. Az egyházi sátor is igen népszerű, ami talán annak is köszönhető, hogy különleges beszélgetést tartanak „Szólj be a papnak” témában, ezek mellett a Katasztrófavédelem is folyamatos látogatásnak örvend. Ha valaki kedvet kapna, hogy megnézze a Loki pályáját, a Nagyerdei Stadiont az néhány szektorba a Campus ideje alatt ingyenesen bemehet, délután pedig szintén a stadionban mozi várja az érdeklődőket.

marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.