Művészetválasztó a Campuson

Jelmeztervek

Az idei Campus Fesztiválon, új kezdeményezésként a fesztivál történetében, két napig főszerepet kap a művészet.

Idén mutatkozik be első alkalommal a Campus Art, a Nagy Művészetválasztó, ahol mindenki kipróbálhatja, melyik művészeti ág a leginkább testhez álló számára.  
A két napig tartó művészeti fesztiválon ott lesznek hazánk művészeti és kulturális intézményei, művészeti tevékenységet folytató szervezetei, öntevékeny csoportjai, alkotói közösségei. Az ő segítségükkel interaktív módon lehet kipróbálni a képző-, ipar-, zene, szín- vagy táncművészet fogásait, de bele lehet kóstolni a média design vagy a fotózás világába is. 

Az ingyenesen látogatható Campus Art a Békás-tó területén várja az érdeklődőket július 19-én és 20-án 14 órától 20 óráig.

A nagyszerű kezdeményezéshez a debreceni Csokonai Színház is csatlakozott. A standjuknál megmutatják, milyen sokféle művészember dolgozik a színházban, hiszen nem csak színészek, de operaénekesek, jelmez- és díszlettervezők, koreográfusok nélkül sincsen színház.

Állandó programként jelmezszínezővel, keresztrejtvényekkel, fotóparavánnal, jelmezpróbával, kelléknézegetővel és társasjátékokkal várják az érdeklődőket, pénteken és szombaton pedig 15  órától instant cirkusz, 16 órától éneklés,17 órától színész gyorstalpaló, 18 órától pedig drámajáték lesz a program.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.