Már csak néhány szabad hely van az újságíró képzésen

A képzés gyakorlatorientált

Gyakorlatorientált 120 órás (fél éves) újságíró képzésünkön kiváló, helyi szakemberektől tanulhatják a szakmai iránt érdeklődők az írott sajtó, az online újságírás, a médiafotózás és a videózás/vágás ismereteit.

Témakörök: sajtóműfaj-ismeret, médianyelv, kommunikáció, kreatív írás, online lapszerkesztés, sajtójog, sajtóetika, adatvédelem,  médiafotózás, videózás alapjai, szerkesztőségi gyakorlat (gyakorlati helyet biztosítunk).

A kurzus szakdolgozattal zárul: fényképes riport, mélyinterjú vagy interjúportré - rövid hang- vagy videóbevágással kísérve. Az írások internetes újságban megjelennek. A sikeresen vizsgázók a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt kapják. A foglalkozások szombatonként lesznek, így a kurzus munka és egyéb jellegű tanulás mellett is elvégezhető.

A jelentkezés feltétele: diploma, de legalább érettségi (felső korhatár nincs)

Tervezett  kezdés: 2021. február vége

Képzési díj: 187.000 Ft  + 20.000 Ft vizsgadíj. (hat havi, részletekben történő fizetésére lehetőség van. Egyösszegű, előre történő fizetés esetén 7.500 Ft-os kedvezményt biztosítunk.)

A  járványhelyzet miatt online oktatás lesz mindaddig, amíg ez szükséges, de a fotós- és videós terepgyakorlatok  a szabadban, a szerkesztőségi gyakorlatok pedig csoportbontásban akkor is  személyes részvétellel zajlanak Debrecenben (5-6 alkalommal).  A képzés elvégzéséhez elegendő számítógép vagy laptop és okostelefon.

Jelentkezni weblapunkon keresztül, az űrlap kitöltésével, érdeklődni a fekete.katalin2000@gmail.com e-mail címen vagy a  06 70 274 0593 telefonszámon lehet.

www.debrecen-mediaakademia.hu

www.mediakepzo.hu

(X)

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.