Lemészárolták a Loki gólvágóját

Tabakovics sokáig nem fog pályára lépni   Fotó: HAON

- Azért vagyok mérges, mert Haris Tabakovics kiváló formába lendült, már most, a felkészülésünk közepén is látszott, hogy nagyon hajt. Félóra alatt rúgott két gólt, erre egy teljesen, a védő számára már kilátástalan helyzetben az ellenfél rácsúszott a lábára. A tavalyi szezonban 12 gólig jutó támadónknak befejeződött az idei évad.

Így reagált Herczeg András, a DVSC edzője a múlt szombati, Balmazújváros elleni felkészülési meccs után. Visszanéztem a derbi videó felvételét. Tény, benne van a kalapban egy test-test elleni játék, de a „rutinos" védőnek, a „Hortobágy mellyékén" jelenleg tanyázó Papucsek Barnának látnia kellett, hogy esélye sincs a labda megszerzésére. Tabakovics már rég kifordult, amikor  a nagydarab bekk rácsúszott. Az eredmény: elülső keresztszalag szakadás.

Papucsek odament az eset után a csatárhoz, mondott neki valamit, a meccs végén szabadkozott, de ez akkor is mészáros munka.

A hátvédben fokozott tűz lobogott, megfordult néhány klubban az utóbbi években, sehol sem sikerült gyökeret vernie. Most viszont gyökeresen megváltoztatta egy játékos következő egy évi életét. Ha sok a gyökér hasonlat, elnézést, de ez is benne van a játékban.

Negatív hősünk szerdán délután kezdőként lépett pályára Dabason, ahol edző meccset játszott a Balmaz, a Siófokkal. Hogy gondolt-e a múlt szombati találkozóra, nem tudható. Mint ahogy az sem, hogy felhívta-e telefonon Haris Tabakovicsot és bocsánatot kért-e tőle?

Ha beszél egyáltalán valamilyen nyelvet. Bosnyákot, vagy  netán németet?

W. Gy.

 

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.