Győztes szenvedély – a Feeling sikere

A sikeres csapat  Fotó: Feeling Táncstúdió

Hosszú kihagyás után Törökbálinton léptek ismét versenyparkettre a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület növendékei. A Unity For Passion Dance Festen összesen 44 koreográfia csaknem 100 táncosával és kiemelkedő sikerrel szerepeltek a debreceniek.

A UPDF lényege nem az egymás elleni küzdelem, hanem a szenvedély. A fesztiválon épp ezért a tánc szeretete kapcsolja össze az összes fellépőt, a produkciókat pedig természetesen méltóképpen díjazzák is.

A Debreceni Virágkarnevál és a cívisvárosi színpadok egyik közönségkedvence, a Takács-Pántya Barbara művészeti vezető által koordinált Feeling. A színes, látványos elemekkel bőségesen tarkított produkciók ezúttal erős mezőnyben küzdöttek, de a hónapokon át belefektetett munka meghozta gyümölcsét. A színpadra vitt táncokban megelevenedett többek között Ollókezű Edward története vagy a Hófehérke és a hét törpe meséje is. Végül több, kimagasló eredménnyel zárták a főváros melletti megmérettetést. Valamennyi bemutató helyezést ért el. Összesen 13 koreográfia a 7-12. helyen zárt, a 4-5-6. pozíciót pedig 15 formáció nyerte el. Dobogóra 16 produkcióval állhattak fel a feelingesek, melyből 4 az emelvény legmagasabb fokán ékeskedett. A helyezéseken túl két külön kiemelt táncost is ünnepelt a Feeling. A mindössze 5 esztendős Takács Szofit illette a Bírói különdíj, Kiss Alexát pedig vásárlási utalvánnyal jutalmazták.

A Feeling Táncstúdióban nem áll le a munka a nyár végén sem. Rögtön szeptember 16-án egy újabb nagy fellépésen vesznek részt. A Debreceni Egyetem stadionshowján, a yoUDAY-en mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Mint ismeretes, a tanév mind az iskolákban, mind pedig az egyetemeken hagyományos módon indul majd. Így bár némi szigorítással, de jelen állás szerint várhatóan az egész estés egyetemi showról sem kell majd lemondania a karneválkedvelő közönségnek.

Barna Marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.