A feledhetetlen erdélyi hang

Ezúttal 100 ezer forintos cicakajával is megajándékozott egy menhelyet

Nem több tízezres arénában, nem tripla teltházzal, mégis Fonogram-díjjal és töretlenül hálás közönség előtt lépett fel ismét Debrecenben, a Freedom Közösségi Házban az egyedülálló hangú fiatal erdélyi énekes, László Attila.

A Csillag születik harmadik évadának kézdivásárhelyi győztese, László Attila immár a Freedom visszatérő vendégeként kápráztatta el újfent közönségét. Saját dalaival immár két lemezt is kiadott, folyamatos turnéja pedig rendre töretlenül sikeres, megannyi teltházas fellépést tudhat maga mögött. Ezúttal is bőséges repertoárral készült, többek között olyan alkotásokkal, amelyek a magyarság és önmaga lokálpatrióta gondolkodását vitték színpadra. Olyannyira közvetlen kapcsolatot ápolt ez alkalommal is közönségével, hogy a publikum tagjait nem csupán dalközi monológjaival mosolyogtatta meg, hanem kérdezett, történeteket mesélt, valósággal interaktívvá varázsolta az eseményt. A Pesten szól jól az ének című slágerét Debrecen nevére is átformálta. Az egyedülálló baritonú fiatalember prózában érzékelhető erdélyi tájszólása alapvetően is megfűszerezték a koncertet, dalainak tartalma azonban egyenesen tökéletessé formálták a fellépés élményét. Máté Péter, Charlie és Balázs Fecó is megelevenedett a rendhagyó auditív tapasztalatot kínáló estén. Mindezeken túl pedig mondhatni, „duplafonogramos” koncert volt ez, hiszen a felhozatal célegyenesében felhangzott a szintén Erdélyből indult 4S Street lírai, Fonogram-nyertes slágere a Mesélek a bornak is.

Olyannyira elragadó esemény volt, hogy a Freedom Közösségi Ház a közönség kérésére újfent tervezi László Attila meghívását a tégláskerti közösségi térbe.

Barna Marci

Hozzászólások

A FELEDHETETLEN ERDÉLYI HANG

Gratulálok a cikk írójának! Tökéletesen jellemezte Attilát! Csodálatos koncert volt!

A FELEDHETETLEN ERDÉLYI HANG

GRATULÁLOK A CIKK ÍRÓJÁNAK! CSODÁLATOS KONCERT VOLT! TÖKÉLETESEN

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.