Bárki jöhet: Hurrá, családi nap!

Kipróbálhatjuk a tudásunkat

Új napra ébredhetünk: a DISZ egyesület családi napjára. Június 3-án 10 órától családi juniális lesz, a gyermeknap jegyében, egy új, csodálatos környezetben.

Az előző helyszín minden kiváló adottságát már kihasználta az egyesület, ezért a DISZ vezetősége úgy döntött, új terepen, más környezetben, megújuló lehetőségekkel várja a családi és baráti kapcsolatokat ápoló, őrző tagjait, barátait.

A helyszín: Martinka (Martinkalandpark).

Először is: hogy lehet oda eljutni? Könnyen. Megközelíthető: Az Acsádi úton, a Sámsoni úti elágazás után kb. 500 méterre balra, az erdei úton van a kalandpark bejárata, a Hajdúsámson-Martinka táblánál letérve.

A fő program természetesen most is a főzőverseny, amire előzetesen jelentkezni lehet Dáné Juliannánál a következő telefonszámon:  06/70 313-2442.

További tudnivalók az eseménnyel kapcsolatban: Tóth Tamás, a DISZ kedves vendéglátója főzőhelyeket alakít ki a jelentkezők számának megfelelően. Saját bográcsot és bográcstartót természetesen a versenyzőknek kell hozniuk, a vendéglátó a tűzifát biztosítja.

A főzőversenyen valamilyen hús- vagy halételt kell elkészíteni (pld: pörkölt, halászlé, gulyásleves, stb). A versenyen résztvevő csapatok nyersanyag-költségeihez a DISZ 5000 forint költség-hozzájárulást ad, ha a csapat legalább 5 ételadagot a szervezők rendelkezésére bocsát a jelenlévő tagtársak és családjaik kínálása, vagy zsűrizés céljából.

(Számlázási adatok: DISZ Közéleti, Kulturális és Sportegyesület 4025 Debrecen, Simonffy utca 57., asz: 19117362-2-09)

Aki viszont nem akar főzni, annak a DISZ hozzáértő vezetősége és kiváló szakácsa egy nagy üstben ízletes marhagulyást készít.

Költség-hozzájárulás felnőttek részére 1000 Ft/fő, 14 éves korig 500 Ft/fő. A többi költséget a DISZ viseli.

Jelentkezni lehet az utolsó pillanatig (de akkor nem biztos, hogy marad a finom közös ételből). A hozzájárulás befizethető a Simonffy utca 57. alatt, vagy jelezni lehet a szándékot: Dáné Juliannánál a következő telefonszámon:  06/70 313-2442.

Tervezett programok:

Lövészet légpuskával és légpisztollyal, D. Szabó Gyula sportlövőbajnok vezetésével

Parktájfutás a kalandparkban Zsilinszky Pál és Gulyás Gyula tájfutóbajnokok útmutatásával

Fiataloknak, de akár idősebbeknek is: hetes rúgó bajnokság

Továbbá: szellemi totó, sakk és az évek óta nagyon népszerű retró vetélkedő Dalnoky Ferenc vezetésével, akinek nemrég megjelent egy újabb, országszerte népszerű könyve. Hogy mi az és hogyan lehet hozzájutni, kiderül a családi napon.

A gyermekprogramokat szakemberek felügyelik, pedagógusok irányítják!

A zenei szolgáltatás ismét felejthetetlen lesz: több ezres, tematikus zenegyűjteményből válogatunk, akár kívánság szerint.

Várjuk a jelentkezést!

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.