Kunhalmi Ágnes megint hazudott

Kunhalmi Ágnes a képviselő

Budapest, 2014. június 17., kedd (MTI) - A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes megint hazudott és évekig becsapta a választókat. A nagyobbik kormánypárt így reagált arra, hogy az MSZP elnökségének tagjáról kiderült: 2005-ben büntetőeljárás folyt ellene és jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért.

Kunhalmi Ágnes a hvg.hu-nak adott interjúban azt mondta, hiszi, hogy az új politikának az őszinte fellépésről kell szólnia. Ezért tartja fontosnak elmondani, hogy 2005 novemberében jogerősen pénzbüntetésre ítélték közokirat-hamisításért, egy diákigazolványos visszaélésért. Az MSZP-s politikus egy érvényesítő matricát szerzett az egyik barátjától, amelyet ráragasztott a már lejárt gimnáziumi diákigazolványára. Kunhalmi Ágnes azzal magyarázta: ebben az időben már a Miniszterelnökségen dolgozott, de csak nettó 83 ezer forint volt a fizetése, amiből nehezen élt meg, ezért volt szüksége arra, hogy legyen érvényes diákigazolványa, és tudjon diákbérletet venni.

A Fidesz szerint Kunhalmi Ágnes hiába próbálja most kétségbeesetten magyarázni, a lényeg, hogy évekig becsapta a választókat. Kunhalmi Ágnes nem először csapja be a választókat - írták, hozzátéve: korábban két diplomát is hazudott magának, majd kiderült, hogy egy sincs neki. Közben úgy állította be magát, mint az oktatáspolitika szakértőjét és a pedagógusok jó ismerőjét, nem egyszer kollégáinak szólította a pedagógusokat, miközben végig becsapta őket. Úgy tűnik, hogy a szocialista vezetők még mindig nem tanulták meg, hogy az emberek nem kérnek a hazugságokból, a hamis videókból, a hamis  önéletrajzokból, a hamis diplomákból, a hamis útlevelekből, a hazug és bukott baloldalból - zárul a nagyobbik kormánypárt kommünikéje.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.