Tippmixeléssel havonta egy fizetésnyit nyernek

Két tipp tízezerért

Biztosan az olvasók között is vannak, akik több-kevesebb rendszerességgel kísértik a szerencsét. Nem tudom, lottózóban megfigyelték-e, hogy csak minden negyedik játékos nyer, komolyabb, tízezer forintot meghaladó összeget pedig minden huszadik. A szerencsejáték szinte mindig csak viszi a pénzt, mert a tippelők csupán Fortuna istenasszony kegyeiért esedeznek, ám vannak, akik ennél többet tesznek.

A számtalan szerencsejáték közül a sportfogadásokkal lehet a legkomolyabb eséllyel nyerni. A TOTÓ vagy a Tippmix nemcsak a szerencséről, hanem tudásról, tömérdek információ és kombinációk alkalmazásáról szól. No, persze pénz nélkül mindez fabatkát sem ér.

Majd mindenki a sportfogadásra szánt összeg nagyságán elbukja a komolyabb nyerés esélyét. Kis összegekben, sok mérkőzést megtippelve várják, hogy a csapatok nekik kedvező eredményeket produkáljanak. A nagy számok törvénye alapján biztosan lesz olyan összecsapás, melynek végkimenetele az elvárthoz képest szöges ellentétesen alakul. Ha valakik kis pénzben kevés mérkőzést fogad meg, bár nyerési esélyei növekednek, de a nyerhető összeg csupán két-három fröccsre elég.

Hiszik, nem hiszik, vannak az országban olyan tippelők, akik jól megélnek a sportfogadásból, havonta akár százezreket nyerhetnek. Szisztémájuk nem titok, bárki utánuk csinálhatja. Tehát a szisztémával nincs baj, valóban működik, azonban a dolog nehezebb része a finanszírozás, mert ezen tippelők nem kétszáz forintos alapon játszanak.

A következőről van szó. A játékosok mindössze két találkozót választanak ki. Az összecsapások többnyire 1,7-es és 2-es szorzó köztiek, amely szorzata meghaladja a hármat. Ha valakik még merészebbel próbálkoznak, akkor két döntetlent választanak, általában 3-as szorzókkal (a szorzat kilenc). Persze a találkozók kiválasztását komoly információgyűjtés előzi meg. A véletlent igyekeznek minimalizálni. A kiválasztott két mérkőzést tízezerrel játsszák meg. Két eredmény lehetséges: vagy bejön, és akkor a befizetett összeg többszörösét nyerhetik, vagy nem. Ez utóbbi esetén a következő játékban megint két tippet tesznek meg, de már húszezerért. Ha nyernek, visszanyerik az előző játék veszteségét, ráadásul hasznot is bezsebelhetnek. Ha mégsem sikerül, akkor újabb két tipp negyvenezerért, majd sikertelenség esetén nyolcvanezerért. Nagyon ritka, hogy valakik sorozatban egymás után ötször ne nyerjenek. A befizetett összeg duplázása a biztosíték arra, ha nyernek, akkor nemcsak a veszteség térül meg, hanem jelentős plusszal zárhatnak.

Próbálják ki! Kezdésnek kis összeggel (200-500 Ft) kísérletezzenek! Ha bevált a rendszer, emelhetik a befizetendőt.

Az adót a Szerencsejáték Zrt. vonja le, így a nyeremény adómentes.

Somogyi Ferenc

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.