Még ne kiabáljuk el...(Vidi-Loki 1:2)

Nem féltettem vasárnap délután a Lokit Fehérváron,  de némi szorongással ültem a képernyő előtt. Mégiscsak ott volt a Vidi arénában hazánk miniszterelnöke,  mellette ült az egykori olimpiai bajnok, disszertációját a mai napig tisztázatlan körülmények között megvédő hajdani köztársasági elnök, egy mesteredző és két kormányőr.Utóbbiak érettségi öltönyben, fülükben szólt a Dankó rádió. Országunk első embere magába roskadtan ült, apró szotyi maradék látszódott szája szegletében,  de az is lehet az idegességtől rándult meg kicsinykét bal orcája. Vajon mire gondolhatott, amikor Szakály Peti ajtó ablak ziccerben kihagyta a kihagyhatatlant? Talán a közeli Felcsút járhatott a fejében, vagy az éppen akkor a pesti Andrássy úton zajló ellenzéki megmozdulás.


Teljesen mindegy, pénzzel pumpált kedvenceit alázták az én kedvenceim. Hat nappal az országos megmozdulás, április hatodika előtt most az ész, a taktika, a rafinéria diadalmaskodott a mienknél háromszoros tőke felett. Ahogyan annak idején a Tőke szerzője írta: kísértet járta be vasárnap délután Európa kis szegletét nem messze a Velencei tótól, a DVSC szellemjárói.


Nem véletlen, hogy a fanatikus Vidi drukkerek a meccs végén - meg az elején is - a portugál tréner, Jose Gomes távozását követelték. A mester pár napja még biztos volt övéi arany érmében,  a zakó után úgy fogalmazott, különös dolgoknak kell történni, hogy meglegyen a bajnoki cím.


Kondás Elemér szerint van még nyolc forduló, a pezsgőbontás várhat.


Hiába próbálta a televízió fiatal kommentátora bizonyítani több esetben is, hogy a Vidi a jobb, meg a bíró igazságtalan velük, a debreceniek tették a dolgukat. Úgy mondják ezt szakmai körökben, hogy a nagyobb tudás megmutatkozott.


Hétvégén jön a Győr, ha akkor is....


De ne szaladjunk ennyire előre. Kapcsoljuk be a hűtőt, tegyünk be néhány üveg pezsgőt, aztán majd szólunk, mikor lehet felbontani.


Mert ez a gárda most nagy durranás az biztos


W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.