EL-selejtező - A Krasznodar kiütötte a Diósgyőrt

Debrecen, 2014. július 31., csütörtök (MTI) - A Diósgyőr 5-1-es vereséget szenvedett a vendég orosz Krasznodar együttesétől a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójának csütörtöki első mérkőzésén, a debreceni Nagyerdei Stadionban.

 


    EL-selejtező, 3. forduló, első mérkőzés:
Diósgyőri VTK-Krasznodar (orosz) 1-5 (0-2)
Debrecen, Nagyerdei Stadion, 5000 néző, v.: Bülent Yildirim (török)
    gólszerzők: Bacsa (49.), illetve Ari (28.), Ahmedov (40.), Pereyra (51.), Joaozinho (88.), Bisztrov (90.)
    sárga lap: Gosztonyi (66.)

    Diósgyőri VTK:
Antal B. (Rados, 80.) - Eperjesi (Bognár I., a szünetben), William Alves, Debreceni (Grumic, a szünetben), Husic - Egerszegi, Kádár, Elek Á., Gosztonyi, Németh M. - Bacsa

    Krasznodar:
Szinyicin - Jedrzejczyk, Martinovics, Sigurdsson, Kalesin - Gazinszkij - Laborde (Bisztrov, 59.), Pereyra (Pomerko, 81.), Ahmedov, Joaozinho - Ari (Wanderson, 59.)

    Az első félidőben egyértelmű fölényben futballozott az orosz csapat, és a félidő közepén meg is szerezte a vezetést. A Diósgyőr főként kontrákkal próbálkozott, de komoly helyzetet nem tudott kidolgozni, ezzel szemben a vendégek növelték előnyüket.

    A szünetben Szivics Tomiszláv kettőt is cserélt, aminek szinte azonnal meg is lett az eredménye: a frissen pályára küldött Bognár gyönyörűen emelt Bacsához, aki kapásból tüzelt a hálóba. A Nagyerdei Stadion közönsége ugyanakkor nem örülhetett sokáig, két perccel később ugyanis Pereyra óriási gólt lőtt a bal felsőbe, visszaállítva ezzel a kétgólos különbséget. A folytatásban az oroszok növelhették volna előnyüket, de számos gólhelyzetet elpuskáztak, köztük a legnagyobbat Bisztrov, akinek Antal kapus hatalmas hibája után - igaz, a magyar hálóőrnek kifordult a bokája az esetnél - csak az üres kapuba kellett volna passzolnia, de célt tévesztett.

    A Krasznodar a hajrában sem állt le, Bisztrov pedig kiharcolt egy büntetőt, amelyet a brazil Joaozinho értékesített, majd az utolsó pillanatokban Bisztrov is betalált, beállítva ezzel a végeredményt.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.