Bugya Roland

Bugya Roland

Bugya Roland 1983-ban született Debrecenben. Még nincs családja, így minden erejét és idejét tervei megvalósítására tudja fordítani. Például a 2-es választókerület boldogulására, az ottani nem túl jó helyzet megváltoztatására. A műhelytelepi általános iskolában tanult, majd a Diószegi Sámuel Szakközépiskolában érettségizett, azután pedig autóelektromos szakmát szerzett. Jelenleg oktató a családi vállalkozásuknál: autós iskolájuknál.

- Autós iskolában dolgozni, pláne, ha családi vállalkozás, nem tűnik rossz jövőnek. Mégis, mi sarkallta a közéleti szereplésre?

Anyukám polgármester volt, most nyugdíjas. Apukám a MÁV-nál dolgozott majd oktatott ő is, és most a családi vállalkozás vezetője. A közösségért, a lakókörnyezetért, a lakótársainkért való felelősség természetes számomra.

- Konkrétabb tervei vannak?

Persze. Szeretnék segíteni az embereken bicikli utak megépítésével, az utak leaszfaltozásával és új játszóterek megépítésével a lakhelyemen, de szükség esetén egész városban.

- Miért éppen a DISZ-t választotta?

A DISZ egy olyan egyesület, hangsúlyozom, hogy nem párt!, ahol hasonló a tagok gondolkodása, mint az enyém. Közös tulajdonság, hogy tenni akarnak a városért, Debrecenért. Szeretnék segíteni a lakosság ügyes-bajos dolgaiban. A DISZ-nek jók a meglátásai a fiatalok és az idősek ügyeiben, jó a meglátása a jövővel kapcsolatban.

- Valami konkrét?

Az utak állapota, a játszóterek kialakítása, munkahelyek teremtése mindenképpen figyelmet érdemel. A környéken vannak még leaszfaltozatlan utcák, játszótér nincs, kerékpárút kiépítése szükséges.

Miért éppen önre szavazzanak a választópolgárok?

Fiatal képviselő lennék, aki nagyon sok emberrel találkozik a munkája során, és ismeri a lakosság gondjait, látja a hibákat. Ezen szeretnék változtatni. A lakosság érdekében.

A DISZ és dr. Dobrossy István polgármesterjelölt támogatja