Választás 2014 – Vona: a Jobbik a kormányoldal egyedüli kihívója

Budapest, 2014. március 27., csütörtök (MTI) - A Jobbik elnöke szerint egyedül pártja a kormányoldal kihívója a választáson.

Vona Gábor ugyanakkor a csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy látta: a kormányzó erők esélyét jelentősen növelik a rendelkezésükre álló „hatalmas források”, ezért arra kérte szimpatizánsait, a kampányból hátralévő tíz napban kezdjenek elsöprő erejű mozgósításba.

A pártelnök felhívta a figyelmet a közvélemény-kutatási eredményekre, amelyek szerint támogatottságuk folyamatosan emelkedik, és behozták lemaradásukat az általa baloldali összeborulásnak nevezett tömörüléshez képest.

Mint mondta, „ebben a baloldal is sokat segített, alaposan lejáratták magukat”, de szerinte az is közrejátszott, hogy míg a Fidesz és az MSZP sárdobálásra építette kampányát és nem állt elő programmal, addig a Jobbik pozitív kampányt folytatott és az ország problémáival foglalkozott.

Kijelentette: az MSZP az emberek feledékenységére épít, a Fidesz pedig a hiszékenységükre, pártja azonban „tisztességes szándékra, a józan észre és a pozitív jövőképre”.

Vona Gábor úgy látta: egyre több embernek van elege a sárdobálásból és látja be, hogy a terméketlen „párharcra” nem építhető jövő.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.