Új elnöke van a hajdú-bihari MSZP-nek

Debrecen, 2014. június 28., szombat (MTI) - Huszka Imrét választották az MSZP hajdú-bihari elnökének szombaton, a Magyar Szocialista Párt Hajdú-Bihar megyei területi szövetségének tisztújító küldöttgyűlésén - tájékoztatta a párt közleményben az MTI-t.

 

    Az MSZP megyei alelnöke Bódi Judit, a hajdú-bihari választmány elnöke Juhászné Lévai Katalin lett. A közlemény szerint az újonnan megválasztott elnökség több mint 50 százaléka fiatal, s eddig vezető tisztséget a pártban nem töltött be.

    Huszka Imre korábban már volt a párt megyei alelnöke és debreceni önkormányzati képviselője. 2003-ban családi okokra hivatkozva lemondott minden tisztségéről, nem sokkal előtte a bíróság egy év próbára bocsátotta könnyű testi sértés vétsége miatt (akkor az MTI-nek azt mondta: a családját védte meg egy támadóval szemben), 2004-ben pedig törölték az MSZP tagnyilvántartásából. 2012-ben - miután néhány hónappal korábban visszaállították párttagságát - elindult az MSZP hajdú-bihari elnöki posztjáért, de akkor Kathiné Juhász Ildikót választották meg elnöknek.

 

Hozzászólások

Huszka?

Huszka közismert Fidesz-bérenc! Szathmáriék meséljék már el, miért is zárták ki a frakcióból, majd az MSZP-ből is a kisembert!Ennyit az MSZP-ről!

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.