Foci és zene a jó ügyért

Sport, zene, jótékonyság

Újra összecsapnak a Hódos parkettjén a DVSC legendái, szurkolói, utánpótlás játékosai, valamint a cívisváros sportkötődésű sztárjai, klubokon átívelő kezdeményezés eredményeképp. Január 28-án délután ismét jótékonysági focigálán találkozhatunk sztárokkal.

A 2018-ban először a DVSC legendái és a méltán közkedvelt Kowalsky meg a Vega zenekar közti fociderbi egy esztendővel később máris csaknem telt házas jótékonysági gálává nőtte ki magát – akkor Vietorisz Áron gyógyulásáért. Az idén újból, január 28-án megrendezendő, hétszeres bajnok Loki-klubikon, Bernáth Csaba főszervezésében életre hívott eseményen megannyi különleges gárda villogtatja majd meg futballtudását a Hódos Imre Rendezvénycsarnok küzdőterén. A rendezvényre a belépőt 1500 forintért válthatják majd meg az érdeklődők, a bevétellel pedig a Szivárvány az Esőben Alapítványt, ezzel pedig nehézsorsú családokat támogatnak a szervezők. No de kik is állnak majd pályára, hogy megmérkőzzenek a jótékony diadalért?

Hamisítatlan sztárnévsorral érkezik a DVSC Legendák csapata, amelynek piros-fehér színeiben Bernáth Csaba, Dombi Tibor, Sándor Tamás, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, Habi Ronald, Igor Bogdanovics, Szatmári Csaba és Fekete Róbert rúgja a bőrt, a tervek szerint több összecsapáson is. A jótékony célért rendre kiálló és hűen gyűjtő debreceni szurkolók, az Ultras Debrecen csapatában a baráttábor képviselői, a DVTK ultrák alakulatával mérik össze tudásukat – érdekesség, hogy néhány nappal később, február 3-án a hazai élvonal tavaszi rajtjában a DVSC épp a Diósgyőrt fogadja a Nagyerdőn. Különleges összeállítás is futballcipőt húz, e kezdeményezés pedig valóságos klubokon átívelő, összdebreceni gondolatként jön létre. A DVSC Labdarúgó Akadémia U12-es korosztályának legjobbjai ellen ugyanis a Debrecen Stars áll majd ki, amelynek vezetői Csapó Erika, valamint Bács Zoltán. Pályára lép majd csapatunkban például Kozák Luca, Quirikó Vivien, Makray Balázs vagy épp Mócsán Bálint is.

Bár eddig szinte csak fociról esett szó, természetesen a zenei körítés sem marad el, sőt! A rendezvény közönségtalálkozóval indul, ahol a legendák ellen focizó Kowalsky meg a Vega lesz a főszereplő, míg az ikonikus debreceni rockegyüttes, a Wyrfarkas is koncertezik majd.

A Hódos parkettjén tehát jelenleg még a Bajnokok Ligájában és a hazai élvonalban egyaránt menetelő DVSC SCHAEFFLER lányai teljesítenek szolgálatot, január 28-án újból a futballikonokat, szurkolókat és könnyűzenei sztárokat felvonultató jótékonysági focigáláé lesz a főszerep.

Részletek, információk és jegyek: ITT

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.