A BTK-val a Loki–Fradira

A végső cél a győzelem

Ne ijedjen meg senki a BTK hallatán! Semmi rosszra nem kell gondolni… A DE Bölcsészettudományi Kar Hallgatói Önkormányzata egészen egyedülálló rendezvényre hívja a hallgatótársakat. Az út a Kolkávtól egészen a Nagyerdei Stadionig vezet majd szerda délután, hiszen Kocsmasport Bajnokság adja meg a kupaderbi alaphangulatát.

A BTK Kocsmasport Bajnoksága tárt karokkal várja a csocsó, a sörpong, valamint a darts szerelmeseit. No természetesen nem csupán egy fokozatosan emelkedő hangulatú versengésre kell gondolni. Ezúttal ugyanis a nap nem ér véget az eredményhirdetéssel. Este 7 órakor ugyanis a piros-fehér arénában útjára indul a labda, amely remélhetőleg a nemrégiben a Loki ellen bajnokin diadalmaskodó Fradi hálójában landol majd többször. De hogyan kapcsolódik össze ez a két esemény?

A szervező BTK HÖK nagyon is átgondolta ezt, hiszen megannyi kedvezménnyel csábítja a leendő résztvevőket. Aki a stadion egyetemi szektorába (D7-D8) vásárol meccsjegyet, majd ezt a tikettet be is mutatja a Kolkávban, az féláron fogyaszthat frissítőt, néhány jó pohár sört. Aki pedig még a külsejére is extrán ad, így piros, piros-fehér vagy egyenesen DVSC-szerelésben érkezik a helyszínre, amolyan meccs előtti hangolódás gyanánt, annak welcome drink lesz a jutalma.

Hangolódjunk együtt, az egyetemen a meccsre, és szurkoljuk győzelembe a Vasutast!

Részletek, jelentkezés: ITT

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.