STIHL ÉS VIKING SZAKÁRUHÁZ NYÍLT DEBRECENBEN - hirdetés

A bolt kívülről

Elgondolkoztak már azon, hogy minden motoros fűrészt STIHL fűrésznek hívunk. Nem véletlen. A STIHL név a cégalapítás óta egyet jelent a forradalmian új technológiával és az innovatív ötletekkel. Így volt ez végig a STIHL több mint 85 éves történelme során is. A STIHL márka világszerte a minőségről és a szervizszolgáltatásról ismert. Termékeik több mint 160 országban segítik az emberek munkáját és ez a világ vezető motorfűrész márkájává tette a vállalatot.

1926-ban Andreas Stihl két alkalmazottal megalapítja Stuttgartban az A.STIHL gépgyárat, amely elsősorban vízmelegítő berendezéseket és mosógépeket gyártott. 1929-ben tudta az első fűrészét Andeas Stihl benzinmotorral ellátni. Ez egy kétemberes fűrész volt, 46 kg-os súllyal és hat lóerővel. A cég azóta is tartja magát az eredeti ígéretéhez. Szakszerű kiszolgálás, tökéletes minőségű termékek, kiváló szervizháttér. 1992-ben a STIHL a 100 százalékos tulajdonosa lesz az osztrák kerti gépeket gyártó VIKING cégnek.  A STIHL csoport elkészíti és értékesíti 2006 decemberében a 40 milliomodik motorfűrészt. A vállalkozást 1926-ban alapította Andreas Stihl mára kereken 160 országban van jelen értékesítő vállalatokon keresztül. 2010-ben a STIHL csoport éves forgalma eléri a 2363 millió eurót. A dolgozók száma meghaladta 11 000 főt.

A STIHL Magyarországon 300 értékesítési ponttal, és 200 szerviz állomással áll a vevők rendelkezésére. Termékeiket tudatosan nem értékesítik multinacionális áruházi láncokban. A legfőbb szempont a vevő szakszerű kiszolgálása, és a problémamentes alkatrészellátás. A Hajdú-Bihar megyei képviseletet ellátó Nagy és Társa Kft. a megnövekedett igényeket kielégítve nyitotta meg Debrecenben a Böszörményi út 200. alatt az új, exkluzív szakáruházát. A 200 négyzetméteres bemutatóteremben felvonul a STIHL és VIKING szinte teljes áruválasztéka, kerti traktorok, motoros és akkumulátoros láncfűrészek, talajfúrók, fűkaszák, ágaprítók, fűnyírók, sövénynyírók, motoros háti permetezők, olajok, adalékok, és Timbersports ruházat. A Kufsteinben készült Viking fűnyírók és ágaprítók a megfizethető prémium kategóriát képviselik. Évente kétszer tavasszal, és ősszel jelentős kedvezményekkel, „megnyújtott” garancia idővel várják az érdeklődőket.

A tavaszi akció május 31-ig tart. A választékról, árakról szaküzletünkben személyesen, vagy a www. stihl.hu oldalon is tájékozódhatnak a kerttulajdonosok.

Szaküzletünk címe:

STIHL és VIKING szakáruház 4032 Debrecen, Böszörményi út 200.

 Telefon: 52/955-955     e-mail:  nagyestarsa10kft@gmail.com

 

HIRDETÉS

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.