Labdarúgás-EURO2016 EURO-2016 - Görög, finn és északír reakció

Budapest/Nizza, 2014. február 23., vasárnap (MTI) - Az európai szövetség honlapjának nyilatkozva a görög, a finn és az északír válogatott képviselője is elégedettségének adott hangot a 2016-os franciaországi labdarúgó Eb selejtezőjének vasárnapi, nizzai sorsolását követően, miután e három csapat mellett még a magyarok, a románok és a Feröer-szigetekiek kerültek az F jelű hatosba. A román együttest irányító Victor Piturca szerint kötelező kijutniuk a kontinensviadalra.

 

    Michael O'Neill, az északír válogatott szövetségi kapitánya:   "Őszintén szólva, nagyon elégedettek lehetünk. Mindig az a legfontosabb, hogy az egyes kalapból kit kapsz, és bár a görögök ellen nehéz meccseket fogunk játszani, valószínűleg előzetesen is őket választottuk volna."

    Kosztasz Kacuranisz, a görög válogatott csapatkapitánya:  "Jó a sorsolásunk, de ezt a pályán is bizonyítanunk kell. Úgy gondolom, megvan bennünk az, ami ahhoz kell, hogy a legjobb 24 csapat közé kerüljünk. Nincsenek igazi nagyágyúk a csoportunkban, de vannak veszélyes ellenfelek."

    Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya:  "Elégedett vagyok a sorsolás eredményével. Ezzel együtt egyetlen könnyű meccsünk sem lesz a selejtezőben, végig összpontosítanunk kell. Ha a legjobb teljesítményünket nyújtjuk, lehet esélyünk a továbbjutásra."

    Victor Piturca, a román válogatott szövetségi kapitánya:  "Van még idő a selejtező rajtjáig, addig feltérképezzük az ellenfeleinket. Az idei világbajnokságra is ki kellett volna jutnunk, a 2016-os Eb-re pedig kötelező kiharcolnunk a részvétel jogát."

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.