Hirdetések bujasága - aká’ mán egy tízesé…

Egyértelmű hangulat

Három bulvárlap jelenik meg hazánkban naponta. Ha az utolsó oldalak egyikére lapozunk, számtalan ismerkedésre csábító, pársoros ajánlásokat olvashat a kiéhezett férfinép. Igen, az erősebb nem az, akit keresnek, feltehetően hölgyek. Legalábbis azt gondolom.

Na, most elgondolkodtam: kis országunkban állítólag tiltott a kéjjel való, mámoros nappali, vagy éjszakai órák - idősebbeknek percek - ilyetén való reklámozása.  És nincs is semmi bujaság írva - bocsánat a nyelvtani germanizmusért - csak ismerkedni kívánnak a hirdetők.

Hagy idézzek párat, mily módon: „csinos, szöszke ismerkedne, bármilyen megoldás érdekel.”  Engem is. Például most elromlott a kazán a tél kellős közepén, valahogy melegíteni kellene. Aztán a másik: „egyetemista démon vizsgáztatna”.

Anyukám! Viszem az indexem, meg a labor leleteim, lehet böngészgetni. Nekem az is jó, kislány, ha megajánlasz valamit. A katalógusom már úgyis lejárt lemez.

Aztán az sem semmi, amikor „úriembert keresek”. Na, ez az igazi diszkrimáció. Ehhez miért nem szólal fel a kormány? Hol van itt az erkölcsi egyenlőség? Mi ez a kitétel? Hát ide figyeljen, kis naccsád! Munkás, paraszt, vagy értelmiségi, mind azt akarja. Igaz, a kínálat más a különböző szegregációkban, az anyagi javak sem egyformák, de lihegni mindenki tud.

A legaranyosabb azonban így szólt: „én nem színlelem az orgazmust!” Elhiszem. Azért hörögsz, mert vagy asztmás vagy, vagy félrenyeltél.

Na, most aztán van városunkban olyan hely, ahol a portékát megtekintheti mindenki, látnivaló bőven, diszkrét urak és nem heteró hölgyek is előfordulnak a szalonban.

Huszonöt, zömében a környék településeiről és a szomszédos, baráti államokból verbuválódott a csaj-koszorú. Egy nikkelezett rúd köti össze a padlót a menyezettel, körötte nem csend, hanem amerre a pincér ment, metál zenére vonaglik a jobbára nudista strandra öltözött, szerintem tuti ledér asszonykórus. Lehet alkudni, a szolgáltatás milyenségétől függenek az árak. Egyikük közölte: tízezerért mindent.

Hát, ez ma a magyar, tiszta közélet? Nemcsak! Van még marakodás, parlamenti veszekedés, anyázás, tüntetés, közszolgálat, kis pénz, kis foci, beléptető rendszer, meg Operabál.

Az aluljárókban egyre több a hajléktalan, este az utcák üresek, a közbiztonság a béka valaga alatt, a köztévékben - mert már lassan mindegyik az - közfelkiáltásra mondják, hogy  a közmunkás kussoljon, mert csökkent a munkanélküliség, meg nulla az infláció. És nemcsak az!

Így aztán nem marad más, mint az újság, amelyben azt írja a „vörös bögyös”, hogy ne fürgyé' le, majd együtt nálam”

Oké! De a tízezerben az is benne van? És a rezsicsökkentés?

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.