Finn-magyar foci: rossz laPPjárás

Pintér Attila, a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya a szerdai meccs 88. percében, fekete Boss öltönyében köpött egy hegyeset, ezzel elismerte a látott produkciót.

Igaz a 90. perc után már mentette a semmit, fényezte a kudarcot, és megígérte, hogy tanulunk majd az esetből. Mondjuk, a többes számot nem értettem, de nekem nincs ispro licencem.
Elnézést kérek mindenkitől, ha nem pozitív a gondolkodásom a hazai fiaskó után, de higgyék el, megtehetem. Sőt, egyenesen kötelességem kritikát gyakorolni. Van ugyanis kettő, azaz kettő OTP részvényem, tehát üzletileg társa vagyok az MLSZ elnökének.

Hát idefigyelj Sanyi! Ezt elcseszted. Kit raktatok oda a pálya szélére? Nem csoda, ha ezek után a klubok beintenek, a hétfői összetartásoknak. Nincs értelme. Ezek a tegnapi srácok bemutatták, milyen a foci, amikor technikailag és taktikailag fogyatékos fiatalok próbálják kergetni a bőrt. Szemérmetlen bánásmód volt a szurkolókkal szemben, ahogy Sándor, Koman, vagy a poznani hős Lovrencsics galoppozott a gyepen. Hátul a védelemben olyan űr tátongott sokszor, hogy finn testvéreink lepődtek meg a legjobban.

Szóval, magas ez a játék a címeres mezben lévőknek. Akaratgyenge, képességbeli gondokkal küzdő, látvány egzisztenciák hülyítettek mindenkit szerda este az ETO Stadionban.

Kedves Pintér Úr!

Ne haragudjon, ha névrokonának, a nagy magyar költőnek a szavaival zárom soraimat: „Hagyja a dagadt ruhát másra”

És ne menjen fel a padlásra, mert pillanatok alatt pofára lehet esni.

Mint szerda este  Győrben.

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.