Fergeteges hangulat, több ezer néző

Működik az óriáskerék

Halott Pénz megasiker, zúzó Tankok, mulatós és rap óriás buli a Campus Fesztivál hivatalos első napján.

A Nagyerdőn található Fesztiválfaluban már 16 órakor (az első koncertek előtt) hatalmas tömeg volt az italt és ételt kiszolgáló sátraknál, pultoknál és a később koncerteknek helyet adó színpadok előtt.
Csütörtökön (a fesztivál első napja) megnyílt a sokak által nagyon várt Telekom Nagyszínpad is, ahol először Majka Curtis és a Ők fergeteges koncertje alapozta meg a jó hangulatot, azonban ezt még mindig lehetett tovább fokozni: a Halott Pénz több ezres rajongói ováció mellett lépett színpadra. Óriási fesztiválhangulatot csináltak a bulijukkal, még éneklős játékba is meginvitálták a jelenlévőket. A koncert végén egy hatalmas finálé tette föl az „i”-re a pontot: a ráadásban a közönség után ők is elénekelték – szintén nem kis ováció mellett - a Bergendy együttes dalának Halott Pénz feldolgozását, a „Darabokra törted a szívem”-et.

Eközben a Hallban is zajlott a fesztiváli élet. Teltház előtt koncertezett a rapperduó BSW és a szintén igen nagy népszerűségnek örvendő MISSH.

Az OTP Junior Nagyszínpadon koncertezett a német sztár dj, AlleFarben, illetve ezzel párhuzamosan a Telekom Nagyszínpadon a Tankcsapda zúzott csaknem kétezer rock-rajongó örömére.

Az attrakciók közül a Campus Eye névre keresztelt óriáskerék is csütörtökön kezdte meg működését.
A látványosságra felülve remek kilátás nyílik a Fesztivál és a Nagyerdő területére.

Aki a koncerteken megszomjazna az énekléstől, vagy netán megéhezne, folyamatosan nyitva állnak a gasztronómiai sátrak, pultok, amelyek igazi különlegességekkel is szolgálnak, legyen az egy finom üdítő, alkohol vagy akár egy különleges harapnivaló, illetve a kiszolgálóhelyek mellett nyitva áll a Lidl fesztiválüzlete is.

marci
 

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.