Derbi kisorsolva, itt a lehetőség

Jöhet az újabb erőpróba  Fotó: DVSC

Épphogy bejutott a Magyar Kupában a legjobb tizenhat közé Szrdjan Blagojevics DVSC-je, máris jön a bajnoki folytatás. No, meg kezdődhet a felkészülés a következő, februári kupameccsre, amely nem is akármilyen parázs rangadót tartogat.

Kedden este vívta a Vasutas Győrben a nyolcaddöntőért folytatott küzdelmét. Ahogyan arra számítani lehetett, a győriek kellőképp megszorongatták a cívisvárosiakat, sőt, még a vezetést is több alkalommal majdnem megszerezték. Pusztán a higgadtságnak és Milosevics lélekjelenlétének volt köszönhető, hogy a piros-fehérek kapuja bevehetetlen maradt. Miután eltűnt az osztálykülönbség, a Loki nagyobb sebességre kapcsolt, majd a hajrához közeledve Dzsudzsák, Bárány és Bévárdi révén betalált vendéglátója kapujába, a DVSC továbbjutott. Nem pihenhet sokat a csapat, hiszen szombaton máris a Mezőkövesd vendégeként lép gyepre. A továbbmenetel óta azonban még egy fontos lépés megtörtént. A sorsolás…

Nemrég még a Groupama Aréna gyepét koptatták Dzsudzsák Balázsék. Egészen pontosan október 8-án. A Fradi 2-0-s vezetésénél már úgy érezte, el is dőlt a találkozó, aztán jött a dráma. Két Loki-gól, és bravúros pontmentés. Most pedig itt a lehetőség a diadalra, hogy zakatoljon a Lokomotív az újabb kupagyőzelem felé. Február 28-án ugyanis az FTC érkezik a Magyar Kupában a Nagyerdőre Ezzel együtt tehát a szezonban még három alkalommal találkozik a két nagy rivális. Kétszer Debrecenben, egyszer a fővárosban.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.