Három pontra a kieső helytől a Loki

Csak az alapítás évében vezet a Loki

Hetek óta azt szajkózza Leonel Pontes mester, hogy a csapat jól játszik, már látható mit is akarnak, jobbak vagyunk mindenkinél, meg effélék.

Aztán jön az a rész, amikor a biliből kiveszem a kezem és érzem ez nem más rajta, csak fekália. És borzalmasan büdös.

Én még izgulok a Debrecen meccsein, fogom a fejem, tépem a hajam, de úgy tűnik egyedül maradtam.

Sopronban a Haladás ellen tény, többet birtokoltuk a labdát, a hazaiaknak egyetlen lehetőségük volt az ominózus szöglet, amit elnézett Filip és Danilovics is. Kapusunkon elment már néhány pont az idén.

Pedig igazán szemre néha még tetszetős is a játék, de ez nem elég. Fogadkozni tudnak a srácok és ennyi. Aztán rájöttem a tutira. Nem ők a hibásak.

Arcátlan dolog volt becsapni a megmaradt drukkereket, eladni mindenkit, aztán nagy dérrel beharangozni, hogy erősödtünk. Egy frászt! Gyengébb labdarúgók érkeztek. Nem akarok senkit bántani, mert szeretem a Lokit, de valljuk meg őszintén, Mészáros Karol, Bobko, Filip és a többiek nem váltották meg a világot. És akkor még nem beszéltem a műtött Chukáról. Fiatalítás nincs, harmincon felül lesz lassan az átlag életkor.

Pontes taktikája: rövid passzok, labdabirtoklás. Csakhogy előre játék alig, a srácok nem merik a felelősséget vállalni és inkább hátrafelé adogatnak. Tőzsér is azt ígérte nem levezetni jött. Reméljük, tartja a szavát, mert mostanáig messze van a mutatott játéka a képességeitől.

Szóval szapulni a legkönnyebb, ezt belátom. Csakhogy én, mi nem ehhez szoktunk. Pontes mester Madeiráról néhány hete még dobogót vizionált a sajtóban. Hát alulról már súroljuk.

Van még két meccs az idén és valljuk meg, nem nekünk áll a zászló. Sem a Videoton ellen itthon, sem az Újpest ellen idegenben nem mi vagyunk a favoritok.

Jó lenne, ha a tulajdonos nem az idegeinkkel játszana, hanem a nyerőgépeivel. Mert a siker neki is  és nekünk is nagyon hiányzik.

W. Gy.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.