Női panasz a magyar-dán meccsről

Nagyon kíváncsi voltam a Nagyerdei Stadionra, és a focival is baráti viszonyban vagyok, ezért elkísértem a férfiakat a magyar-dán válogatott meccsre. A mérkőzésről nem nyilatkozom, azt meghagyom a szakembereknek, viszont az előtte zajló eseményekről írnék pár szót.

A belépés előtt minden látogató motozáson esett át, ami nem is gond, biztonsági előírás, általában belenyugodva tűrte mindenki. Csakhogy külön sor volt férfiaknak és nőknek, mivel nőket csak nő biztonságiak „motozhattak” meg. Az első probléma ezzel az volt, hogy sehol nem jelezték előre, hogy ez a női sor, tessék ide állni, ne csoportosan bevonulni. Így sokan a férfi sor legelején vették csak észre, hogy nem fognak bejutni, csak ha beállnak a női sor végére.

A második probléma az volt, hogy bejáratonként egyetlen női biztonsági ellenőrzött, ami igencsak megnövelte a női sor hosszát. Ez már alapjában elégedetlen megszólalásokat gerjesztett, és ehhez jött az is, hogy egyes nők, miután kiállták a férfi sort, és rájöttek, hogy nem juthatnak be ott, előretolakodtak, nem pedig a női sor végére álltak.

A harmadik probléma az volt, hogy a motozás során kikerültek a női táskákból az üdítőkön kívül a fújós dezodorok, a parfümök és az esernyők. Bizonyára kellően meggyőző indokokkal tudják ezt alátámasztani, viszont azt sokaknak nem sikerült feldolgoznia, hogy ha ezek a nagyon veszélyes eszközök ki lettek dobva, akkor a hosszú, esetenként hegyes véggel rendelkező zászlórudak miért kerülhettek be minden vádló szó nélkül.

Bár jobban végiggondolva a dolgot, a többszörösen feldühített, amúgy is érzékenyebb női nézők kezében biztosan veszélyesebb fegyver lett volna az a bizonyos esernyő.

U.A.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.