Labdarúgó NB I - Döntetlent játszott a listavezető Pakson

Paks, 2014. április 19., szombat (MTI) - A listavezető Debrecen csak döntetlent ért el a kiesés ellen küzdő Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján, így előnye három pontra csökkent üldözőjével, a második helyen álló, címvédő Győrrel szemben.

 

    A vendégek sorozatban harmadik bajnoki mérkőzésükön nem tudtak győzni, a hazai együttes nyeretlenségi szériája pedig immár 18 meccses.
    OTP Bank Liga, 25. forduló:
MVM Paks - DVSC-TEVA 0-0

Paks, 1000 néző, v.: Szabó Zs.
    sárga lap: Bori (60.), illetve Seydi (16.), Brkovic (31.)
 
    Paks:
Molnár P. - Heffler T., Fiola, Kovács G., Szabó J. - Bori (Lázok, 63.), Windecker, Bartha, Kecskés, Könyves - Simon A. (Tököli, 63.)
 
    Debrecen:
Novakovic - Lázár P. (Morozov, 68.), Máté P., Brkovic, Korhut - Bódi, Mihelic, Tisza (Kulcsár T., 54.), Zsidai - Volas, Seydi (Sidibe, 54.)
            
    Az első félidőben jóval többet birtokolták a labdát a debreceniek, a nagyobb gólszerzési lehetőségek mégis a paksiak előtt adódtak, előnybe azonban egyik félnek sem sikerült kerülnie. 
    A szünet után mindent elkövettek a gólért vendégek, de nem tudták bevenni Molnár kapuját, s miután a szórványos hazai támadások is eredménytelenek maradtak, meglepetésre pontosztozkodás lett a vége.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.