Kerékbilincselési pályázat feltételekkel

Budapest, 2014. február 24., hétfő (MTI) - Öt évre szóló nyílt közbeszerzést írt ki a Debreceni Közterület Felügyelet, a város területén tilosban parkoló járművek kerékbilincselésére, illetve elszállítására - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat magában foglalja a járművek elszállításán túl azok visszaszolgáltatását, valamint állagmegóvását és őrzését is.

Az ajánlattevőknek kötelező kibérelniük a Vágóhíd utcai telephelyen 500 négyzetmétert, havi és négyzetméterenkénti minimum 250 forintért. Szintén ki kell bérelniük a Vágóhíd utcai telephelyen lévő 37 négyzetméteres irodát, itt a fajlagos minimális bérleti díj 2600 forint.

A város évi körülbelül 15 millió forintért rendel a nyertes szolgáltatótól kerékbilincselést, és elszállítást. Miután ezek díját az igazságügyi és rendészeti miniszter rendelete határozza meg, ezért ennek csak meghatározott része a vállalkozóé. Így a kerékbilincselés 11 500 forintos díjának legfeljebb 40 százaléka, míg az elszállítás 20 ezer forintos díjának legfeljebb 60 százaléka illeti a nyertes szolgáltatót. Ajánlatot a konkrét százalékra kell tenni.

Az ajánlattevőnek kell, hogy legyen két trélere, 50 autó- és egy motorkerékpár bilincse, 2 digitális fényképezőgépe és 2 HDD videokamerája.

Az ajánlattételi határidő április 8. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes úgy, hogy azonos súllyal esik latba a két bérleti díj, valamint a bilincselés és a szállítás fajlagos díja.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.