Forgalomkorlátozások a Virágkarnevál idejére

A 45. Debreceni Virágkarnevál rendezvényei miatt a következő ideiglenes változásokról tájékoztat a Debreceni Rendőrkapitányság. Fokozottan figyelni és komolyan kell venni az ideiglenesen kihelyezendő megállni és várakozni tilos jelzőtáblákat.

A forgalomkorlátozással érintett helyeken, útvonalakon a szabálytalanul leállított járműveket - az üzembentartó költségére – elszállítják.

Augusztus 19-én 16 órától a karneváli menet elhaladásig, előreláthatólag augusztus 20. 12 óráig az útvonalán, a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig, a Déri tér szervizútján, a Szent István dombormű előtti 30 méteres útszakaszon, a Déri tér mindkét oldalán, a Múzeum utcán,  a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Rákóczi utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig és Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig, az Egyetem sgt. Honvéd utca és Füredi út közötti szakaszán megállni és várakozni tilos.

Augusztus 19-én 16 órától – augusztus 21-én előreláthatólag 01:00 óráig az Egyetem sugárút Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán, a Bolyai utca Hatvani István- és Dóczy József utca közötti szakaszán, a Dóczy József utca Egyetem tér és Békéssy Béla utca közötti szakaszán, a Nagyerdei körút Simonyi út – Egyetem tér közötti szakaszán, valamint a Nagyerdei körút Egyetem tér – Ady Endre út közötti szakaszán, ideértve a Debreceni Egyetem szervizútja mellett kialakított várakozóhelyen megállni és várakozni tilos.

D.B.

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.