Campus tizenkettő: a nulladik napról röviden

Ganxsta Zolee és a Kartell

Szokásos bemelegítés-hangulatú nyitónappal indult az idei Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőn. Többek között a Margaret Island, Quimby és Ganxsta Zolee bandája színesítette a zenei palettát.

A kapunyitást követően lassan gyülekezni kezdtek a fesztiválozók a Nagyerdei Stadion környékén, hogy részesei legyenek Dunán innen a legnagyobb fesztiválnak. Már négy óra előtt felcsendültek az első dallamok a kisebb színpadokon, pontban négykor pedig a cívisvárosi PG Csoport avatta fel a második számú nagyszínpadot. A Margaret Island teljesítve a kötelezőt többszázas publikum előtt lépett fel, ahogyan a Quimby is, de igazán Ganxsta Zolee és a Kartell, illetve a Hallban fellépő dj-k, énekesek oldották a hangulatot. A buli éjszaka a Campus főterén, a stadion északi rendezvényterén folytatódott, ahol a Schaeffler nevével jelzett pódiumon a Necc Party szórakoztatta az akkor már ezresre duzzadt bulisereget.

Bár az NI Nagyszínpad, a fesztivál főhelyszíne még nem nyílt meg, így is rengetegen vették igénybe a terület hátrébb eső részein kihelyezett szolgáltatásokat, úgy mint a különböző étel-és ital egységeket, pihenősarkokat. Elsőszámú és egyben visszatérő látványosság az óriáskerék, a Campus Eye, amely impozáns külsején túl kiváló kilátást nyújt Debrecen városára.

A csütörtöki első nap egyik kiemelt vendége az Kowalsky meg a Vega lesz, illetve Svájcból érkezik a deep house nagyágyúja, Nora En Pure.

Barna Marci

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.