Nőnapi ügyvözlet

Történt a minapába’, még Zótán nap előtt, hogy három középkorúvá viselődött politikus arcképes küldeménye dobódott bele nálunk a lakótelepülésen a levélszekrínyekbe. Mint kiderült, a nők napjának alkalmából. Na, mondok, csak nem becsülik ezek valamire ezt az átkos cucilista tanálmányt, ezt a nőnapot. Ezeknek ugyi jóbb ódalon dobog a szívek, osztán mégis díjazzák ezt a judeobolsi ünnepet, a traktoroslány-nőnapot?

Azt mondják a levélbe’ ezek a emberek, hogy nagyon szeretik és tisztelik a nőket, s annak rendje és módja szerint akkor hát most ezúttal, a nagyszerű alkalmatosságból köszöntik is őket ugyebár. Nem csodálkoznék rajta nagyon, ha ezek a jól fizetett érdekemberek a gyerekeket, az öregeket, a férfiakat, a cigányokat, a zsidókat is szeretnék és tisztelnék (ne azt figyejík, hogy mit mondok, hanem  hogy micsinálok, monta a nem jut eszembe milyen Viktor) és persze minden nemzetiségit is, aki csak él Magyarországon, kiváltképpen ha választópolgár.)

No, mondok, hát ez szép dolog nagyon. Nem vall rossz ízlésre, ha az ember fia becsüli, nagyra tartja az oldalborda nemet, a gyengébbnek mondott erősebbiket, akiké a 21. század lesz – bizonyos jósló csíziók szerint. 

Megnéztem osztán az országzüllési adatlapot, mennyire szeretik ezek a nőket a soraikba’, mondok: azt találtam ottan lenni, hogy a Finesz-be’ van a legkevesebb nő, aránylag meg mindenképpen, ellenben tele van macsó, a nőket lekisanyámozó alakokkal Tasó Lászlótól a térgyem kalácsa tudja kiig.

Az a párt, amelyikbe a leghelyesebb és leglátszóbb hölgyek mutatkoznak, az az LMP.   

Mondok, hát tavaly nőnapkor ezek a országzüllési képviselők miért nem becsülték a nőket? Nem emlíkszek, hogy akkor is kűttek vóna a nípnek a pízin ilyen póstai vackot. Csak nem azért becsülik most, szegény, jobb sorsra érdemes lányokat, asszonyokat, mert mondok nem soká mán választás lesz? Hát ilyet csak ne gondújunk, ugyi, ezekrül a derík emberekrűl? 

(si-si)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.