A BASE Gang kiterítette a Royal Flusht

Hét dal az új albumban

A debreceni–szoboszlói újhullámos ifjú trapbanda, a BASE Gang új albumot robbantott. Szeptember 15-én megjelent a Royal Flush album nyitódala, a GLOCK, majd egy héttel később immár a teljes lejátszási lista hallgatható, sztárvendég közreműködésével.

Debreceni bulik, nagyratörő fővárosi tervek és dokumentumfilm is szerepel már a BASE Music repertoárjában. Ezúttal pedig ismét egy nagyszabású albummal jelentkeztek a debreceni–szoboszlói kötődésű srácok. A hét dalt felvonultató trapszerzemény azonban nem csak nevében „Royal”, hiszen a két frontember, Blessy és SMN, illetve Ugin neve mellett a méltán közismert Royalszabi, azaz a zenei életben csak „Kisroyal”-ként elhíresült tehetséges fiatalember is szerepel. A producer megszokott módon Prodbybence volt. Az album hét dala a Glock, Fólia, Márvány, Krazy, MTA, Tettem-vettem, illetve a Vietnám pedig immár a színpadi fellépések során is felcsendül a többezres-tízezres hallgatószámot elért BASE-slágereken túl. A Debreceni Egyetemhez is szorosan kötődő srácok több cívisvárosi fellépés előtt állnak ősszel, ezekről a trapalakulat közösségi média felületein folyamatosan lehet tájékozódni.

A YouTube felületén is elérhető az album, illetve természetesen a legnagyobb zenei streamingszolgáltatón, a Spotifyon az alábbi linkeken.

YT: ITT

Spotify: ITT

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.