Titkos üzenet szállt a HALL-ban

Telt házas est volt  Fotó: Balogh Albert

Noha A mi kis falunk Gyurija elfelejtette Erikával közös dalát, az esztendő utolsó szerdáján a HALL-ban teltház énekelte együtt a TNT örökzöldjét, a Titkos üzenet című klasszikust. A Nagyerdőn egy estére visszatértek a hazai kilencvenes évek.

Már az este 8 órai kapunyitásnál sorok kígyóztak a Nagyerdei Stadion Északi rendezvénytere alatti rendezvényközpontban, a Debreceni Egyetem és a cívisváros közkedvelt bulihelye, a HALL előtt. Ezúttal generációkon átívelő közönség várt a pillanatra, hogy beléphessen a nézőtérre, beálljon a pult elé, elfogyasszon egy frissítőt, és a barátokkal együtt énekelje a múlt század utolsó esztendőinek legnagyobb örökzöldjeit. Mire az erősítők felharsantak, a keverőpult mögött máris elfoglalta megszokott helyét az egyetem alighanem mindenki által ismert lemezlovasa, az örök rezidens DJ PéGé. Az idő kerekei visszafelé forogtak, majd mire megálltak, a teltháznyi publikum egyenesen harminc évvel ezelőtt, a kilencvenes években találta magát. A sztárparádét aztán az UFO nyitotta, amely formáció valóságos Karibi Partyt hozott Debrecenbe. Akit pedig elkábított volna a hangulat, a Szerelemdoktorhoz is fordulhatott segítségkérés-képpen.

Innentől aztán nem volt megállás, szinte moccanni sem lehetett a HALL-éjszakában, a mikrofon pedig kézről-kézre járt az örökzöldek slágergyárosai között. Megpörgette a lemezeket DJ Szatmári, talpra ugrasztotta a közönséget Erős&Spigiboy adrenalinbombája. A hölgyszíveket a Shygys dobbantotta, az örökifjak beköszöntek egy „Hello”-val, a TNT együttes, élen Dobrády Ákossal pedig mindenkinek tudtára adta, mi is a valódi, hamisítatlan Titkos üzenet.

A buli természetesen eztán sem állt meg, hiszen PéGé egészen hajnalig húzta a talpalávalót, amely zenei felhozatalban egyaránt megelevenedett a hazai kilencvenes évek, valamint a világslágerekké vált klasszikusok repertoárja. Mindez remekül tükrözi, hogy a HALL-ban koránt sincs vizsgaidőszak, sőt, még a szilveszteri buli előkészületei sem jelentenek akadályt, hogy a tisztelt buliközönségnek akár több napon keresztül lehetősége nyíljon búcsúztatni az óévet.

Barna Marci

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.