Vállalkozók szerveznek eseményt

Kellemes rendezvényekre kiválóan alkalmas helyszín

Debrecen (MTI) – Zenei és gasztronómiai parádét szerveznek első alkalommal a debreceni történelmi belváros egyik legszebb és legkedveltebb részén, a több mint százéves épületekkel övezett Simonffy utcában és a szomszédos Halközben július 1-én és 2-án.

Széles Diána, Debrecen turisztikáért is felelős alpolgármestere a beharangozó sajtótájékoztatón „turisztikai mesekönyvbe” illőnek nevezte, hogy a térség 16 vállalkozója megalakította a „Halköz-Társaságot”, amely támogatja az önkormányzat városszépítő és turizmust élénkítő tevékenységét.

A „Halköz-Társaságba” tömörült helyi vállalkozások példaértékű összefogásaként rendezik meg az „ÚriMuriként” meghirdetett Simonffy utcabált - tette hozzá az alpolgármester.

Pántya Szabolcs vállalkozó, a társaság kezdeményezője kiemelte: az „ÚriMurival” az a céljuk, hogy felhőtlen, fiesta-szerű szórakozást biztosítsanak a történelmi belvárosban.

Aki részese volt egyszer a teraszon ücsörgős, iszogatós baráti összejöveteleknek, mindig visszavágyik a Simonffy utca és a Halköz kávézóiba, éttermeibe - mondta, hozzátéve: hétvégén mindezt élő zenével, színpadi produkciókkal, show-műsorokkal, helyben, a közönség előtt alkotó festők, grafikusok bemutatóival "fűszerezik".

Az „ÚriMurin” készülő alkotásokat elárverezik, a bevétellel a debreceni gyermekklinikát támogatják.

 

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.