Újságíró képzés

Egyre népszerűbb a tanfolyam megyén kívül is

Gyakorlatorientált, 120 órás (fél éves, 2021. szeptember 11-től 2022. március közepéig tartó) újságíró képzésünkön kiváló helyi szakemberektől tanulhatják a szakma iránt érdeklődők az írott sajtó, az online újságírás, a médiafotózás és a videózás/vágás ismereteit.

Témakörök: sajtóműfaj-ismeret, médianyelv, kommunikáció, kreatív írás, online lapszerkesztés, sajtójog, sajtóetika, adatvédelem, médiafotózás, videózás alapjai. Szerkesztőségi gyakorlat a DISZPolgár magazinnál.

A kurzus szakdolgozattal zárul: fényképes riport, mélyinterjú vagy interjúportré - rövid hang- vagy videóbevágással kísérve. Az írások az internetes újságban megjelennek. A sikeresen vizsgázók a képzés elvégzését igazoló tanúsítványt kapják. A foglalkozások szombatonként lesznek (9-től 14 óráig), így a kurzus munka és egyéb jellegű tanulás mellett is elvégezhető.

A jelentkezés feltétele: diploma, de legalább érettségi (felső korhatár nincs).

Képzési díj: 235.000 forint

(Lehetőség van hat havi, részletekben történő fizetésre. Egyösszegű, előre történő fizetés esetén 7.500 forintos kedvezményt adunk.

A  járványhelyzet miatt online oktatásra kell számítani,  így a Debrecentől távol, de akár országhatáron kívül élő érdeklődők jelentkezését is várjuk.  

A képzés elvégzéséhez elegendő számítógép vagy laptop és okostelefon.

Jelentkezni a https://mediakepzo.hu/ weboldalon található űrlap kitöltésével/elküldésével, érdeklődni a fekete.katalin2000@gmail.com e-mail címen vagy a 06(70)274-0593 telefonszámon lehet.

Felnőttképző intézményünk 1993 óta szervez érettségivel vagy felsőfokú végzettséggel rendelkezőknek iskolarendszeren kívüli újságíró, fotóriporter, operatőr és vágó sajtószakmai képzéseket. Akadémiánk 2019 szeptemberétől mindezt egyben is kínálja a szakma iránt érdeklődőknek. Oktatóink a szakma legjobbjai. Büszkék vagyunk arra, hogy volt hallgatóink közül nagyon sokan az újságíró szakmában dolgoznak, olyan oktatónk is van, aki korábban nálunk végzett.

(X)

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.