Játszik a Loki – mindenki örömére!

Tőzsér Dániel gólöröme   Fotó: DVSC.hu

Úgy tűnik, valóban beindult és robog a Lokomotiv az újabb előkelő helyezés felé, ugyanis Herczeg András csapata az augusztus 18-i Vasas kiütés (4-1) óta veretlenül áll a tabella harmadik helyén.

Könyves Norbi, a csapat egyik vezéralakja és fő támadója szerint az idő meghozta gyümölcsét és összeérett a csapat. Ugyanígy látják ezt a szurkolók is, akik egyre többen látogatnak ki idegenbeli meccsekre is és hazai meccseken is egyre nagyobb számban gyarapítják a stadion nézőszámát; a szeptember 30-i Újpest elleni rangadón (1-1) is több mint 300 szurkoló izgult Újpesten a Debrecen sikeréért.

A saját nevelésű játékosok közül is többen megvillogtatták tudásukat a szebbnél szebb meccseken, legkiemelkedőbb talán mindközül az a Varga Kevin, akire nemcsak hogy a Fradi figyelt fel, de Loki korszakában Dzsudzsákot is lekörözte: 5 meccsen szerzett 3 értékes góljával.
Ha már értékes gólok, akkor meg kell említenünk Tőzsér Dani szépségdíjas, Puskás elleni szabadrúgás gólját is, amellyel elnyerte a forduló gólja címet.

Az elmúlt 6 mérkőzés alatt 16 pontot szerzett a DVSC, ami azt jelenti, hogy mindössze kettőt nem sikerült bezsebelni a megszerezhetőből.

A szezon harmadához érve Herczeg András is csapatára büszkén nyilatkozott a lilák elleni meccs után, és a szurkolókkal együtt reménykedik a további szép gólokban és győzelmekben.
A szurkolók tehát joggal bízhatnak abban, hogy a Lokinak sikerül a szezon végén dobogós helyet és ezzel nemzetközi szereplést kivívnia magának, és visszaidézni Dombi Tibi korszakának dicsőségeit.

marci

Az utóbbi sikerek másfél percben: ITT

Új hozzászólás

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.